فرمانده انتظامی مازندران اعلام کرد؛
کشف ۵۰ تن برنج و شکر احتکاری در قائمشهر
مرتضی میرزایی از کشف ۴۴ تن برنج و ۶ تن شکر احتکار شده از یک انباری در شهرستان قائم شهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار مرتضی میرزایی اظهار داشت: در راستای نظارت بر توزیع کالاهای اساسی در سطح بازار و جلوگیری از احتکار کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان از وجود یک انبار برنج و شکر احتکاری در شهرستان قائم شهر مطلع و موضوع را با جدیت در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با هماهنگی قضائی و همکاری اداره جهاد کشاورزی و اداره صمت، در بازرسی از این انبار موفق به کشف 28تن برنج ایرانی، 16 تن برنج خارجی و 6 تن شکر احتکاری شدند.
فرمانده انتظامی استان مازندران، تصریح کرد: در این ارتباط یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد و با توجه به محرز بودن احتکار، محل مورد نظر پلمب و برنج و شکر احتکاری نیز تحویل اداره جهاد کشاورزی شد.
میرزایی در پایان تاکید کرد: پلیس به همه کسانی که با احتکار کالاهای اساسی قصد برهم زدن امنیت روانی و آرامش مردم را دارند برابر قانون با قاطعیت برخورد میکند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه