رفتارهای هنجارشکنانه در حاشیه یک برنامه ورزشی؛ لزوم برخورد با مسببان یک فاجعه فرهنگی
از فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به عنوان میزبان برنامه و وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش انتظار می رود هر چه سریعتر به این اتفاق ورود کرده و با مسبیین و آمرین این اتفاق زشت و ساختارشکنانه برخورد کنند.
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همایش فراگیر وهمگانی خودروهای کلاسیک عصر روز ۱۹ خردادماه، با حضور بیش از ۱۶ هزار شرکت کننده و ۱۲۰۰ خودروی کلاسیک برگزار شد.
علاقه مندان از سراسر کشور در این همایش بزرگ حضور داشتند و از خودروهای با قدمت بیش از ۳۰ سال بازدید کردند.
در حاشیه این همایش سامان قنبری زاده قهرمان رشته حرکات نمایشی به انجام حرکات نمایشی با موتورپرداخت که مورد توجه جوانان قرار گرفت. ظاهرا در همین برنامه اتفاقات عجیبی رخ داده که به هیچ عنوان زیبنده ورزش کشور نبود.
بخشی از جوانانی که در این برنامه جنبی حضور داشتند، رفتارهای خارج از عرف و شنیع انجام دادند که ساحت ورزش را زیر سئوال برد. در برنامه جنبی به روال همه ایونتها موسیقی زنده نیز اجرا شد تا به حرکات نمایشی شور و حال ویژهای دهد اما ظاهرا پس از انجام حرکات نمایشی جوانان حاضر در صحنه با تداوم پخش موسیقی، اقدام به انجام حرکات موزون و عجیب و غریب کردند که به شدت با برنامه ورزشی در تضاد و تناقض بود و هیچوجه در تناسبی با این برنامه نداشت و البته هنجارشکن و ساختارشکن بود.
در این میان انفعال متولی برنامه در قبال این رفتارهای ساختارشکنانه و غیرعرفی به شدت جای تعجب و سئوال داشت. اینکه این رفتارهای شنیع در یک محیط ورزشی و در پیست اتومبیلرانی انجام شده و متولیان برنامه نسبت به آن هیچ واکنشی نداشتهاند.
همچنین از متولی اصلی ورزش یعنی وزارت ورزش و جوانان باید پرسید که چگونه چنین اتفاقی در یک محیط ورزشی رخ میدهد و هیچکس هیچ واکنشی ندارد. چطور می شود چنین رفتارهای شنیعی در حوزه ورزش انجام شده اما از وزارت ورزش هیچ برخوردی با این اتفاق نداشته؟
از فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به عنوان میزبان برنامه و وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش انتظار می رود هر چه سریعتر به این اتفاق ورود کرده و با مسبیین و آمرین این اتفاق زشت و ساختارشکنانه برخورد کنند تا دیگر کسی به خود اجازه ندهد ساحت ورزش را لکه دار کند.
ارسال دیدگاه