راز خورش اسپناساک مازندرانی؛ غذای اصیل با اسفناج و سبزیجات معطر
خورش اسپناساک از خورشهای اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی میباشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خورش اسپاناساک یکی از خورشهای قدیمی در بین مازندرانیها است که طرز تهیه آسانی دارد و با مواد اولیه در دسترسی آماده خواهد شد.
خورش اسپناساک از خورشهای اصیل سالم و خوشمزه مازندرانی میباشد که به دلیل وجود اسفناج در آن از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. خورش اسپناساک را میتوانید برای وعده شام و ناهار تهیه کنید و از طعم بی نظر آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش مقوی را در این بخش بخوانید.

مواد لازم برای خورش اسپناساک
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
اسفناج ۱ کیلوگرم
سبزی تازه(جعفری، گشنیز، تره، نعناع) ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۱ عدد
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خورش اسپناساک
ابتدا اسفناجها را به همراه سبزیهای دیگر پاک کرده و در آب خیس کنید تا گل و لای آن از بین برود. سپس آنها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن از بین برود.
سبزیهایی که آب آنها از بین رفته را خرد کنید.
پوست پیاز و سیرها را گرفته سپس آنها را بشورید و با کمک یک چاقو پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را نیز رنده کنید.
در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمک روغن تفت دهید و سیر را نیز به آن اضافه کنید.
گوشتهای خرد شده و تمیز را نیز به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
ادویهها را نیز که شامل فلفل سیاه و زردچوبه می شود را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. شما میتوانید از دنبه نیز برای این غذا استفاده کنید.
اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن نمک بریزید، سپس حرارت گاز را بالا ببرید و اسفناج را با گوشت تفت دهید.
سبزیهای معطر را که خرد کردهاید به گوشت اضافه کنید و تفت دهید، سپس مقدار مناسبی آب روی مواد بریزید و بگذارید تا بجوشد و در ادامه گوشت بپزد.
پس از گذشت دو ساعت از طبخ گوشت یک عدد هویج را شسته، سپس پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به خورش اضافه کنید. شما میتوانید هویج را از خورش حذف کنید. صبر کنید تا خورش به طور کامل جا بیفتد و حاضر شود. میتوانید این خورش را هم با نان و هم برنج سرو کنید.
ارسال دیدگاه