دانا گزارش می دهد؛
لیبرال های دلاری، تحفه جدید رادیکال ها برای پزشکیان/ اصلاح طلبان اقتصاد دولت را نشانه رفتند!
در حالی بازوی رسانه ای جریان اصلاحات در تلاش است تا چهره های اقتصادی دولت روحانی را برای دولت چهاردهم لقمه بگیرد که هنوز عملکرد اقتصادی دولت روحانی از خاطر مردم پاک نشده است.
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی این روزها خبرهای گوشه و کنار محافل سیاسی حاکی از افزایش شکاف و اختلاف بین حامیان دولت آن هم با کلید واژه «استعفا» پر رونق شده است که رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب در تلاش هستند تا با موج سازی در کشور برای تعیین سهم سیاسی خود عملکرد اقتصادی دولت را به باد نقد بگیرند.
جریان سازندگی از حامیان سرسخت دولت حسن روحانی این روزها با هدف گرفتن جای خالی وزرای دولت تدبیر و امید در سکان اجرایی کشور، در تلاش است تا القا کند تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی امروز کشور، میدان دادن به وزرای پر حاشیه دولت روحانی است! وزرایی که براساس آمار و ارقام بانیان اصلی وضع موجود کشور هستند!
همتی و طیب نیا که کارنامه روشن و غیر قابل دفاعی در دوران وزارت خود در دولت روحانی دارند این روزها با عنوان ژنرال های اقتصادی برای دولت پزشکیان کادو پیچ می شوند تا شاید به امید اینکه حافظه تاریخی ملت عملکرد آنها را به دست فراموشی سپرده باشد، راه بازگشت این چهره های لیبرال به دولت باز شود.
روزنامه سازندگی این چهره های لیبرال را ژنرال خوانده و نوشته است: این روزها کلاسهای درس عبدالناصر همتی و علی طیبنیا در دانشگاه تهران شلوغتر از همیشه است. ظاهرا این وضعیت برای محمدجواد ظریف نیز حاکم است. این سه روزگاری سوار قطار دولت بودند و قرار بود به اتفاق آنان، وضعیت جدیدی برای کشور رقم بخورد. حداقل این امیدواری وجود داشت که دولت مسیر جدیدی را نه فقط در سیاست خارجی که در اقتصاد نیز در پیش بگیرد. به همین دلیل نیز سه نفر در این دولت ماموریت سنگینی برعهده داشتند. اول محمدجواد ظریف بود که خود او قطبنمای سیاست خارجی دولت بود و به نظر میرسید حتی اگر وزیرخارجه هم نباشد، میتواند در درون دولت نقشآفرینی کند.
این روزنامه که رفع ناترازی ها را در گرو حضور طیب نیا دانسته در ادامه تاکید کرده است که تصور می شد طیب نیا معاون اول رئیس جمهور شودتا وضعیت ناترازیهای انباشته را بهبود بخشد و در نهایت عبدالناصر همتی که ایران را از تلاطم های اقتصادی به ساحل آرامش می رساند!
روزنامه هم میهن نیز برای ضربه زدن به دولت از مسیر اقتصاد، انگشت اتهام خود را به سمت سازمان برنامه و بودجه و مجمع تشخیص مصلحت نظام دراز کرده است که بودجه مجمع تشخیص مصلحت نظام بیش از بودجه راه و ترابری است و سازمان برنامه و بودجه نیز از بس ناکارآمد است که بیشتر به تشکیلات کاریکاتور شباهت دارد!
تلخی زهر ژنرال های دولت روحانی در کام ملت
در حالی بازوی رسانه ای جریان اصلاحات در تلاش است تا چهره های اقتصادی دولت روحانی را برای دولت چهاردهم لقمه بگیرد که هنوز عملکرد اقتصادی دولت روحانی از خاطر مردم پاک نشده است. عملکردی که دلار جهانگیری تنها بخش کوچک آن بود!
اصلاح طلبان از یک سو سناریوی استعفا و خالی کردن پشت دولت را در دستور کار قرار دادند و از سوی دیگر گزینه های تحمیلی خود را برای به اصطلاح همراه کردن با دولت نسخه می پیچند. سیاست های لیبرالی دولت روحانی کمر اقتصاد کشور را در طول 8 سال شکست.
دولت روحانی با اقدامات اقتصادی اشتباه خود باعث کاهش ارزش پول ملی شد و رشد تورم و گرانیهای فعلی هم به دلیل کاهش ارزش پول ملی است.
دولت روحانی با نگاه لیبرالیستی و کاملاً غربگرایانه خود باعث شد معضلات اقتصادی جدی و جبرانناپذیری برای کشور به وجود آید.
مداخلات ارزی دولت روحانی یکی دیگر از اقدامات اشتباه دولت تدبیر و امید بود که موجب شد بسیاری از مردم در بورس دچار ضرر و زیان زیادی شدند.
حالا اما چهره هایی که اصلاح طلبان برای دولت چهاردهم کادو پیچ می کنند یادآور همان خاطران تلخ دوران 8 ساله روحانی است دورانی که بنای نابسامانی های امروز اقتصادی کشور در آن گذاشته شد.
ارسال دیدگاه