دانا گزارش می دهد؛

عزاداری گزینشی در فضای مجازی؛ سلبریتی هایی که خون مردم را بر اساس مارکت می‌سنجند!

عزاداری گزینشی در فضای مجازی؛ سلبریتی هایی که خون مردم را بر اساس مارکت می‌سنجند!
از سکوت سنگین در برابر حوادث میناب تا همدردی کلیشه‌ای با حوادث اخیر، شکاف عمیقی میان دغدغه ملی و رفتار سلبریتی‌ها دیده می‌شود. آن‌ها که امروز با حذف نام عامل اصلی جنایت، به دنبال شعارهای بی‌خطر صلح هستند، در واقع با معامله کردن خون مردم بر اساس مارکت رسانه‌ای، به عادی‌سازی تجاوز کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی که غبار حملات و تهدیدات دشمن بر آسمان جنوب کشور نشسته است، موجی از استوری‌های بی‌موضع سلبریتی ها در فضای مجازی به راه افتاده است؛ اما این بیداری ناگهانی هنرمندان، بوی ریا می‌دهد. کنشگری‌هایی که در بزنگاه‌های گذشته در برابر گلهای پر پر میناب، زبان بستند، حالا با ادبیات مبهم ضد جنگ و بدون نام بردن از عامل اصلی جنایت، یعنی آمریکا، در حال بازی در زمین دشمن و عادی‌سازی تجاوز هستند.

آیا این واکنش‌ها از سر دغدغه ملی است یا تنها تلاشی برای حفظ پرستیژ و بقا در مارکت فضای مجازی؟ چرا برخی سلبریتی‌ها که امروز با شعارهای ضد جنگ خود را در جبهه‌ی صلح نشان می‌دهند، در روزهای غبارآلود حوادث میناب سکوت کردند؟ 

آنچه امروز در فضای مجازی رخ می‌دهد، بیشتر شبیه به یک مارکت‌سازی است تا یک دغدغه ملی. برخی چهره‌ها، خون مردم را مانند یک کالای مصرفی می‌بینند؛ زمانی که موج رسانه‌ای به نفع پرستیژ آن‌هاست، با استوری‌های خام و خالی از موضع گیری علیه عاملان این جنایت حضور می‌یابند تا صرفاً از اتهام بی‌تفاوتی در امان بمانند، اما از ورود به خط مقدم مواضع صریح و قاطع پرهیز می‌کنند. 

همان‌طور که اخیراً مصطفی راغب خواننده کشورمان در پاسخ به این رفتارها عنوان کرد؛ عزاداری های این سلبریتی ها هم گزینشی ست.... این جمله، حقیقت تلخ واقعیت امروز را برملا می‌کند. اگر کسی پیدا شود که برای هر قطره خون ریخته شده روی این خاک از جوان‌های میناب گرفته تا سربازان پای لانچر از صمیم قلب و بدون توجه به فیلترهای رسانه‌ای بایستد، اوست که ارزش واقعی هنر و وطن‌پرستی را می‌فهمد، نه کسانی که منتظرند ببینند کدام جنایت، بازاری‌تر و کم ریسک‌تر است تا شروع به واکنش کنند.

مردم جنوب امروز نیازمند صداقت هستند، نه استوری‌های تزیینی. دفاع از وطن، معامله با مارکت فضای مجازی نیست. اگر هنرمندان و سلبریتی‌ها نتوانند در برابر نام متجاوز ایستادگی کنند، واکنش‌های آن‌ها تنها باری بر دوش مردم است که تشخیص حق از باطل را برای نسل‌های آینده سخت‌تر می‌کند. زمان آن رسیده است که مرز میان دغدغه‌مند بودن و بازیکن بودن مشخص شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه