نشست با کمیته برگزاری با محوریت اسکان و ترانسفر

بازی‌های آسیایی ناگویا| کشتی های کروز اقامتی در دریا!/ تغییر مکان تمرین امیدها

بازی‌های آسیایی ناگویا| کشتی های کروز اقامتی در دریا!/ تغییر مکان تمرین امیدها
کاروان ورزشی ایران با ۳٠۵ ورزشکار در ۴۹ رشته و ماده ورزشی در بازیهای آسیایی ناگویا حضور دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶ به طور رسمی از ۲۸ شهریور تا ۱۳ مهر ماه ۱۴۰۵ به میزبانی ژاپن برگزار می شود. کاروان ورزشی ایران با ۳۰۵ ورزشکار در ۴۹ رشته و ماده ورزشی در این رقابتها حضور دارد و ورزشکاران ایران در بازیهای آسیایی با حریفان خود به رقابت خواهند پرداخت.

چهارمین نشست سرپرستان کاروان ها با کمیته برگزاری با محوریت اسکان و ترانسفر

اگر چه در حال حاضر وضعیت کلی کاروان ما مطلوب می باشد اما بعد از برگزاری چهار جلسه هماهنگی سرپرستان کاروان کشورهای حاضر در آیچی _ناگویا، کماکان مشکلات مربوط به اسکان ورزشکاران و ترانسفر دغدغه اصلی کاروان ها بوده و رفع آنها به کندی پیش می رود. 

اصغر رحیمی سرپرست کاروان اعزامی کشورمان به بازیهای آسیایی ضمن بیان این مطلب گفت:چهارمین جلسه هماهنگی سرپرستان کشورهای آسیایی  با مسئولان کمیته برگزاری بازیها و شورای المپیک آسیا برگزار گردید که البته تاکنون مسئولان کمیته های المپیک ۲۵ کشور وارد محل برگزاری بازیها شدند که ثبت نام نهایی خیلی از آنها انجام نشده بود و پیگیر این موضوع بودند و از ابتدای نشست نخست سرپرستان با کمیته برگزاری تا نشست امروز آن که نشست چهارم برگزار شد، مشکل اسکان و ترانسفر کماکان بعنوان دغدغه اصلی کاروان های اعزامی مطرح می باشد.

وی ادامه داد: البته در نشست چهارم مسائل مختلف دیگری هم مطرح شد ولی عمده نگرانی کشورها همین بحث اسکان و حمل و نقل بود که کمیته برگزاری بازیها باید از ماه ها قبل پیش بینی های لازم را می کرد و درصدد رفع مشکلات بر می آمد چرا که الان به رغم تلاشی هایی که دارند کارها به کندی پیش می رود و این موضوع به شدت سرپرستان کشورها را درگیر خود کرده است.

رحیمی در ادامه تصریح کرد: قرار بود برخی ورزشکاران کشورهای مختلف در کشتی های کروز اسکان پیدا کنند اما نکته قابل توجه اینکه هنوز کشتی ها نیامدند کنار اسکله پهلو بگیرند. حتی مسئولان کمیته برگزاری بازیها در جلسه امروز عنوان داشتند اگر شرایط آب و هوایی نامساعد باشد، بناچار کروزها به وسط اقیانوس رفته تا بعد از مساعد شدن شرایط آب و هوایی دوباره به بندرگاه برگردند. گویا این شرایط آب و هوایی تا افتتاحیه هم ممکن است ادامه داشته باشد که خودش هم به دغدغه ی کشورها اضافه کرد.

رحیمی در خصوص وضعیت کاروان کشورمان گفت: با حضور دائمی که کادر سرپرستی کاروان ایران در تمامی جلسات دارد و به شدت پیگیر مسائل و موارد مربوط به کاروان کشورمان می باشد. باید گفت به طور کلی وضعیت کاروان کشورمان مطلوب است همانطور که دیدید تیم ملی بسکتبال بدون دغدغه وارد شد و اسکان پیدا کرد و در سالن رزرو شده تمرین کردند و مسابقه هم دادند. تیم فوتبال امید هم وارد اوزاکا شده و سپس وارد آیچی ناگویا می شود و شرایط تمرینی آن را هم رزرو و  فراهم کردیم و می شود گفت فعلا شرایط مطلوبی داریم.

برگزاری دومین جلسه آنلاین سرپرستان تیم های کاروان ایران در آستانه بازی‌ها

دومین جلسه آنلاین سرپرستان تیم‌های اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶، با حضور اصغر رحیمی، سرپرست کاروان ایران، اعضای کادر سرپرستی و سرپرستان تیم‌های اعزامی برگزار شد.

در این نشست، آخرین وضعیت اجرایی و عملیاتی کاروان مورد بررسی قرار گرفت و هماهنگی‌های لازم برای مراحل پایانی اعزام تیم‌ها انجام شد. با توجه به نزدیک‌شدن به زمان آغاز اعزام‌ها، بخش عمده مباحث جلسه به تشریح آخرین تغییرات و الزامات اجرایی میزبان و هماهنگی میان ستاد کاروان و تیم‌های ملی اختصاص داشت.

گزارش آخرین وضعیت اسکان تیم‌ها و تغییرات صورت‌گرفته، نحوه برنامه‌ریزی و هماهنگی تمرینات در ناگویا، تشریح آخرین تغییرات اعلام‌شده از سوی ستاد برگزاری، ملاحظات مربوط به اعزام و فرایندهای فرودگاه‌های بین‌المللی، نحوه مدیریت اضافه‌بار ورزشکاران و تیم‌ها و همچنین الزامات و ملاحظات حضور اعضای کاروان در مراسم افتتاحیه از مهم‌ترین محورهای مطرح‌شده در این جلسه بود.

همچنین بر ضرورت ارتباط مستمر سرپرستان تیم‌ها با ستاد کاروان، انتقال سریع تغییرات برنامه‌ای و رعایت زمان‌بندی‌ها و دستورالعمل‌های اعلام‌ شده از سوی برگزارکنندگان تأکید شد تا روند ورود، استقرار و فعالیت تیم‌های ایران در ناگویا با هماهنگی کامل انجام شود.

در پایان نیز سرپرستان تیم‌ها پرسش‌ها و مسائل اجرایی خود را مطرح کردند و هماهنگی‌های لازم درباره موضوعات مرتبط با اعزام و حضور تیم‌ها در محل برگزاری بازی‌ها انجام شد.

تمرین تیم امید در اوزاکا با تغییر مکان

دومین جلسه تمرینی تیم امید در شهر اوزاکا برگزار شد. دومین جلسه تمرینی تیم امید ایران در شهر اوزاکای ژاپن در حالی برگزار شد که با درخواست کادر فنی و اجرایی، محل تمرین تیم تغییر کرد تا شاگردان حسین عبدی در زمین چمن مناسب‌تری برنامه‌های تاکتیکی خود را دنبال کنند.

از این رو، شاگردان حسین عبدی از ساعت ۱۶ به وقت محلی تمرین خود را با انجام حرکات هوازی آغاز کردند تا بازیکنان تیم ملی امید به‌تدریج با شرایط آب‌وهوایی ژاپن نیز سازگار شوند.

۱۵ بازیکن به همراه سه دروازه‌بان، نرم‌دوی خود را به دور زمین چمن آغاز کردند و پس از آن، تمرینات دفاعی در دستور کار قرار گرفت.

بخش بعدی تمرین به بازی «آقا وسط» و اجرای اصولی سانتر از جناحین اختصاص داشت که بازیکنان با انگیزه فراوان آن را انجام دادند.

دقت در نحوه بازی‌سازی یکی از مهم‌ترین نکاتی بود که سرمربی تیم امید ایران بر اجرای صحیح آن تأکید داشت و در هر مرحله با مشاهده اشتباه، تذکرات لازم را به بازیکنان ارائه می‌کرد.

شاگردان عبدی پس از حدود ۸۰ دقیقه تمرین، راهی هتل شدند تا با استفاده از حوضچه‌های آب سرد و استخر به ریکاوری بپردازند.

کاروان تیم امید صبح فردا، شنبه، اوزاکا را به مقصد ناگویا ترک می‌کند تا به‌طور رسمی در هتل محل اقامت تیم‌های گروه B بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مستقر شود.

تیم امید ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا با تیم‌های چین، کره شمالی و امارات در گروه B رقابت خواهد کرد.

برنامه کامل دیدارهای تیم امید ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ به شرح زیر است: 

* ایران - امارات؛ ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۵ شهریور ۱۴۰۵)؛ ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی؛ ورزشگاه WAVE KARIYA

* ایران - چین؛ ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶ (۲۹ شهریور ۱۴۰۵)؛ ساعت ۱۴:۰۰ به وقت محلی؛ ورزشگاه WAVE KARIYA

* ایران - کره شمالی؛ ۲۳ سپتامبر ۲۰۲۶ (اول مهر ۱۴۰۵)؛ ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی؛ ورزشگاه WAVE KARIYA

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه