مقام نظامی ایرانی: روسیه آماده فروش گسترده تسلیحات دریایی به ایران است

مقام نظامی ایرانی: روسیه آماده فروش گسترده تسلیحات دریایی به ایران است
یک منبع نظامی ایرانی گفته که در دیدار اخیر هیئت‌های نظامی تهران و مسکو، طرف روس برای فروش گسترده تسلیحات رزم دریایی به ایران اعلام آمادگی کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازفارس، هیئت نظامی ایران روز شنبه از نمایشگاه تجهیزات دفاعی دریایی در شهر سن‌پترزبورگ دیدن کرده و در خلال این دیدار، طرفین برای رفع نیازهای تسلیحاتی ایران با هم گفت‌وگو کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بر اساس گزارش خبرگزاری روسی تاس، سخنگوی هیئت بازدیدکننده ایرانی گفته که طرف روس برای فروش تجهیزات و تسلیحات رزم دریایی اعلام آمادگی کرده است.

, تاس,

سخنگوی هیئت ایرانی گفته: «آنها (روس‌ها) در خصوص ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه فنی-نظامی از جمله تحویل گسترده تجهیزات و تسلیحات دریایی مذاکره کردند.»

,

یک هفته پس از خوانده شدن بیانیه لوزان، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که این تحریم داوطلبانه به پایان خود رسیده و اس-300 پس از تنظیم قرارداد جدید به طرف ایرانی تحویل خواهد شد.

, یک هفته پس از خوانده شدن بیانیه لوزان، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که این تحریم داوطلبانه به پایان خود رسیده و اس-300 پس از تنظیم قرارداد جدید به طرف ایرانی تحویل خواهد شد.,

انتهای پیام/ج

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه