سفیر ایران در عربستان مطرح کرد:

اشتباه تاریخی سعودی‌ها در قطع رابطه با ایران

اشتباه تاریخی سعودی‌ها در قطع رابطه با ایران
سفیر کشورمان در عربستان تاکید کرد که کار سعودی‌ها در قطع ارتباط با ایرانبود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلنا، حسین صادقی پس از بازگشت به کشور در فرودگاه مهرآباد اظهار داشت: پادشاه‌سعودی با قطع ارتباط با کشور بزرگ، ‌مسلمان و تاثیرگذار ایران در منطقه اشتباه تاریخی مرتکب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی در عین حال گفت: از اینکه به کشور خودم برمی‌گردم و در کنار همکاران خودم در کنار ملت ایران هستم، خرسندم. متاسفانه عده‌ای به سفارت عربستان در تهران تعرض کردند، هر چند اعتراض یکی از حقوق هر شهروندی است اما تعرض به سفارت و زیر پا گذاشتن برخی تعهدات می‌تواند به چهره جمهوری اسلامی ایران آسیب برساند.

صادقی تاکید کرد: این اقدام غیرقابل‌قبول و ناشایست بود که صورت گرفت و باید از آن درس عبرت بگیریم تا دیگر چنین کاری در عین حفظ حق اعتراض صورت نگیرد.

وی با بیان اینکه واکنش مردم به شهادت آیت‌الله نمر طبیعی بود، ادامه داد: این روحانی برجسته مورد اعتماد همه مردم بود و وقتی پادشاهی عربستان این شخصیت را کنار تروریست‌های تکفیری که همه چیز را مورد تجاوز قرار می‌دهند، اعدام می‌کند، طبیعی است مردم واکنش نشان دهند.

سفیر ایران در عربستان تأکید کرد: البته عده‌ای هم از قضیه سوء‌استفاده و به سفارت این کشور در تهران و کنسولگری آن در مشهد تعرض کردند که مورد تایید نیست و بالاخره افرادی که نفوذ کردند، مورد پیگرد قرار می‌گیرند.

مرتضی سرمدی قائم‌مقام وزیر امور خارجه از سفیر ایران، دیپلمات‌ها و خانواده‌های آنان در فرودگاه مهرآباد استقبال کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه