اعلام جزییات دور بعدی مذاکرات سوریه

اعلام جزییات دور بعدی مذاکرات سوریه
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که دور بعدی مذاکرات سوریه ۲۵ ژانویه (۵ بهمن) برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اینترفکس، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه می‌گوید که مذاکرات بر سر بحران سوریه در تاریخ مدنظر، 25 ژانویه (5 بهمن)، برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
لاوروف این سخنان را پس از دیدار و گفتگو با جان کری، همتای آمریکایی خود که در زوریخِ سوئیس برگزار شد، بیان کرد.
,
 
,
ایالات متحده و روسیه هر دو بخشی از گروه بین‌المللی حمایت از سوریه هستند که هدف آن پشتیبانی از تلاش‌های تحت رهبری سازمان ملل برای مهیا کردن شرایط مذاکره بین دولت سوریه و گروه‌های معارض آن است. 
,
 
,
ساعتی پیش بود که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین،‌ اعلام کرد که مسکو و واشنگتن درباره اینکه چه جناح‌هایی در سوریه باید مخالف در نظر گرفته شده و چه‌کسانی تروریست قلمداد شوند، هنوز اختلاف‌نظر دارند.
,
 
,
وی گفت: «اختلافات عمیقی درباره اینکه چه‌کسانی باید در لیست سفید و چه‌کسانی در لیست سیاه جای بگیرند وجود دارد، بنابراین حوزه کار بسیار گسترده است».
,
انتهای پیام/ن
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه