محاصره «نبل» و «الزهراء»شکسته شد

محاصره «نبل» و «الزهراء»شکسته شد
رسانه ها از شکسته شدن محاصره دو شهرک شیعه نشین نبل و الزهراء در حومه شمالی حلب خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر،  ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت موفق به شکستن محاصره نبل و الزهراء در حومه شمالی حلب شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


به گزارش منابع آگاه پس از آزاد سازی معرسته الخان نیروهای عملیات کننده موفق به شکستن محاصره این دو شهرک شدند.

"نبل" و "الزهراء" در ۲۰ کیلومتری حومه شمالی حلب و ۴۰ کیلومتری مرز ترکیه در مسیر "حلب ــ اعزاز" در شمال سوریه قرار دارند.

این دو شهر در بیست و سوم ژوئیه سال ۲۰۱۲ میلادی توسط گروه‌های سلفی وهابی تکفیری وابسته به گروه تروریستی "القاعده" و در رأس آنها گروه "جبهة النصرة" هدف حمله قرار گرفته و به‌ صورت کامل به محاصره در آمدند.پس از پیشروهای روز گذشته، ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در جبهه‌های شهر حلب و پاکسازی شمال شهرک «باشکوی» و روستاهای «دویرالزیتون» و «تل جبین» هدف نهایی شکستن محاصره این دو شهرک شیعه نشین بود.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه