سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا عنوان کرد:
باید مقر سازمان ملل تغییر کند تا آمریکا فرصت دخالت پیدا نکند
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا گفت: وقتی آمریکا می پذیرد که مقر سازمان ملل متحد در خاک این کشور باشد باید شرایط و ضوابط آن را نیز بپذیرد و به قانون و قوانین بین الملل احترام گذارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک در خصوص عدم صادر کردن ویزا برای آقای ابوطالبی( نماینده ی جدید ایران در سازمان ملل متحد) از طرف آمریکا در گفت و گو با خاورستان اظهار کرد: نمایندگان ایران را, کشور ایران تعیین می کند و اگر ایران قصد رابطه با کشوری را داشته باشد برای معرفی سفیر یا نماینده خود نیز نیاز به پذیرش آن کشور دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, خاورستان ,,
وی افزود: وقتی آمریکا می پذیرد که مقر سازمان ملل متحد در خاک این کشور باشد باید شرایط و ضوابط آن را نیز بپذیرد و به قانون و قوانین بین الملل احترام گذارد.
,,
وی در خصوص اقدامات اخیر آمریکا علیه کشور ایران نیز خاطر نشان کرد: مقامات کشور آمریکا در گذشته نیز از این روش استفاده کرده اند و چندین بار نیز به هیأت هایی که از ایران اعزام شده اند و همچنین برای برخی از نمایندگان ایران ویزا صادر نکرده اند و این نشان دهنده سوء استفاده کردن آمریکا از موقعیتش می باشد که این خلاف قوانین بین المللی می باشد.
,,
قدیری ابیانه در ادامه افزود: این اقدامات تنها علیه ایران نیست و برای سایر کشور ها نیز این بی قانونی صورت گرفته است و به همین دلیل یکی از خواسته هایی که مدنظر می باشد این است که مقر سازمان ملل متحد از نیویورک خارج شود تا آمریکا فرصت دخالت و زیاده خواهی پیدا نکند.
,,
وی گفت: اقدامات اخیر آمریکا نشان دهنده ی زیاده خواهی و خوی استکباریش می باشد.
,,
سفیر سابق ایران در استرالیا افزود: اصولا نفوذ غیر قانونی آمریکا بر دبیرکل و ارکان سازمان ملل متحد موجب تعلل مقامات این سازمان در تصمیم گیری ها شده است و آمریکا باید مطابق با قوانین سازمان ملل متحد برای نماینده ایران ویزا صادر نماید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه