اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در واکنش به بسیج امکانات دولت برای تبلیغات انتخاباتی روحانی:

استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات انتخاباتی جرم و خلاف مصلحت نظام است/ شورای نگهبان و مسئولین نظام با این تخلف برخورد کنند

استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات انتخاباتی جرم و خلاف مصلحت نظام است/ شورای نگهبان و مسئولین نظام با این تخلف برخورد کنند
در پی اقدام دولت در پوشش طرح اطلاع رسانی و تعامل مستقیم با مردم مبنی بر ریاست معاونین سیاسی و امنیتی استانداری ها بر ستادهای تبلیغاتی روحانی برای انتخابات 96 و استفاده از امکانات دولتی برای این امر نظر مسئولین دولتی و استانی را در این خصوص جویاشدیم که در ادامه می خوانید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان کرمان دولت در اقدامی کم سابقه و با ابلاغ فوق العاده، در پوشش طرحی به نام "اطلاع رسانی و تعامل مستقیم با مردم" عملا دستور تشکیل ستادهای تبلیغاتی حسن روحانی برای انتخابات ۹۶ را در استانداری ها و فرمانداری های سراسر کشور صادر کرده است.در این ابلاغیه ۱۹ ماده ای ریاست این ستاد تبلیغاتی بر عهده معاونین سیاسی و امنیتی استانداری ها (مجریان مستقیم انتخابات) و نظارت بر عملکرد این ستاد به استانداران واگذار شده است، که استفاده از امکانات دولتی در جهت تبلیغ های انتخاباتی کاری خلاف قانون است و باید با متخلفین برخورد قاطعی صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,

 

,

Related image

, Related image,

ولی الله نانوا کناری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگو با آرمان کرمان در این رابطه گفت: بر اساس قانون هیچکس حق ندارد از امکانات دولتی در جهت تبلیغات انتخاباتی استفاده کند و هر سازمان و فردی که از این امکانات استفاده کند این جرم تلقی شده و بر اساس قانون باید با آن ها برخورد شود.

, آرمان کرمان,

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در ادامه تصریح کرد: فرقی نمی کند که چه رده سازمانی خواه برای ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس و یا مجلس خبرگان این کار را انجام داده باشد در هر صورت استفاده از امکانات دولتی برای انتخابات ممنوع است و اگر از این امکانات استفاده کنند جرم تلقی می شود  و مسئولین امر باید با این موضوع برخورد قاطعی کنند.

,

Related image

, Related image,

 

,

محمد علمی، قائم مقام نظارت و بازرسی انتخابات استان کرمان در گفتگو با خبرنگار ما در این خصوص گفت: چنین چیزی قطعا صحیح نیست و این عمل، خلاف مصلحت نظام و شرع است که در زمان حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری هم استفاده از امکانات دولتی ممنوع و تحریم بوده است.

,

علمی در پایان خاطر نشان کرد: از امکانات دولتی به هیچ وجه نباید استفاده شود و در تمام دنیا هم به همین صورت است و این مسئله خواست نظام ما نیست در هر صورت شورای نگهبان و مسئولین نظام قطعا با این موضوع برخورد خواهند کرد.

,

امیدواریم که شاهد واکنش و برخورد قاطع مسئولین در قبال هر تخلفی که صورت  می گیرد باشیم و اجازه ندهیم که عده ای از امکانات بیت المال به نفع خود سودجویی کنند و جلوی این بی قانونی ها گرفته شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه