اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در مراسم تجلیل از هنرمندان و دست اندرکاران «بازسازی واقعه غدیر» مطرح شد؛

حضور چشمگیر مردم در بازسازی واقعه غدیر اوج ارادت آنان به اهل بیت را نشان داد/ مسولان با روحیه بسیجی در محل کار خود حاضر شوند

حضور چشمگیر مردم در بازسازی واقعه غدیر اوج ارادت آنان به اهل بیت را نشان داد/ مسولان با روحیه بسیجی در محل کار خود حاضر شوند
فرمانده سپاه پاسداران شهرستان زابل اظهار داشت: حضور چشمگیر و با شکوه اقشار مردم در بازسازی واقعه غدیر اوج ارادت آنان به اهل بیت را نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از   پایگاه خبری اوشیدا؛ سرهنگ پاسدار علی ثمره حسینی در مراسم تجلیل از هنرمندان و دست اندرکاران «بازسازی واقعه غدیر» در شهرستان زابل عنوان کرد: حضور چشم گیر مردم سیستان در بازسازی غدیر نشان داد که به رغم وجود مشکلات و گرفتاری ها هنوز دارالولایه است و همه ی مردم منطقه محب اهل بیت پیامبر و به ویژه مولی علی هستند بنابراین این حضور اوج ارادت مردم را نشان داد.

وی با بیان اینکه، اگر از ظرفیت های موجود استفاده شود می توان برنامه های بزرگی را در منطقه سیستان اجرا کرد ادامه داد: در برنامه بازسازی غدیر خم روحانیت و ائمه جمعه، بزرگان و ریش سفیدان، نخبگان شیعه و سنی، اقشار مختلف مردم، مسئولین ادارات و دانشگاه ها پای کار آمده و در این راستا کمک های شایانی کردند.

ثمره حسینی تاکید کرد: بسیج به عنوان حلقه ی وصل همه ی مجموعه ها، نخبگان، نهادها، معتمدین، بزرگان و اقشار مختلف مردم می تواند در این منطقه کارهای بزرگی انجام دهد که در این راستا کاری که در غدیر انجام شد یک عزم جدی، تلاش جهادی و تفکر انقلابی بود.

فرمانده سپاه پاسداران ناحیه زابل خاطرنشان کرد: سیستان دارای افتخارات بسیاری است که در این راستا می توان به سرداران شهیدش از قبیل میرحسینی، لکزایی، هراتی، عالی و دو هزار شهید دیگر آن اشاره کرد.

ثمره حسینی تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر سیستان با همه ی افتخاراتش، دچار گرفتاری هایی شده که تنها با عزم، اراده، تلاش و تفکر انقلابی می توان بر آن غلبه کرد.


مطالعه  واقعه  غدیر سبب اتحاد شیعه و سنی می شود

امام جمعه زابل نیز گفت: واقعه غدیر خم به عنوان مهم ترین اعتقاد شیعه و سنی باعث نه تنها مایه اختلاف نیست بلکه سبب اتحاد است بنابراین وقتی واقعه غدیر خم بازسازی و مطالعه می شود شیعه و سنی می دانند که از یک چشمه سیراب می شوند و اتحاد و مودت بیشتری در آن ها ایجاد می شود.

حجه الاسلام علی اکبر کیخا افزود: فرمانده سپاه پاسداران ناحیه زابل، پاسدار بسیجی، بانشاط، خوش فکر، خوش اندیش، ژرف نگر و پر تلاش است که چهره ی سوخته وی در آفتاب در روزهایی که صحنه ی اصلی واقعه را بازسازی می کردند به وضوح نمایان بود.

وی افزود: سیستان سرزمین مردان مرد، مهد دلیران، سرزمین اسطوره ای رستم دستان و سرزمین مرد اسطوره ای که رستم دستان درس شجاعت را در دبستان او باید فرابگیرد شهید میرحسینی و شهید حسینی طباطبایی است.

وی با بیان اینکه، سیستان به عنوان سرزمین دارالولایه شایسته ی برگزاری این چنین جلسات و برنامه هایی است که در این راستا انتظار می رود بیش از پیش شاهد برگزاری چنین برنامه هایی باشیم.

امام جمعه زابل با بیان اینکه، از همه ی بسیجیانی که در صحنه حاضر شده و با حداقل هزینه بهترین مراسمات را برپا کرده اند تشکر ویژه دارم ادامه داد: همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس با روحیه بسیجی به پیروزی دست یافتیم انتظار می رود با همان روحیه امروز در اقتصاد مقاومتی ایفای نقش کنیم.

وی در پایان گفت: مدیران و مسولان نیز باید با روحیه بسیجی در محل کار خود حاضر شوند چرا که برای هر کدام از عناوین، خون حدود ۷۰ شهید بر زمین ریخته شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشید,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, مطالعه  واقعه  غدیر سبب اتحاد شیعه و سنی می شود , مطالعه  واقعه  غدیر سبب اتحاد شیعه و سنی می شود ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه