اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارآفرین بیجاری:

مهم ترین مشکل ما کمبود منابع مالی جهت توسعه و احد تولیدی است /موجب اشتغالزایی بیش از 70 نفر به طور مستیم و غیر مستقیم شده ام

مهم ترین مشکل ما کمبود منابع مالی جهت توسعه و احد تولیدی است /موجب اشتغالزایی بیش از 70 نفر به طور مستیم و غیر مستقیم شده ام
کارآفرین جوان بیجاری با بیان اینکه با ایجاد واحد تولیدی ادوات کشاورزی موجب اشتغالزایی برای بیش از 70 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم شده ام ،گفت: در حال حاضر مهمترین نیاز ما جهت گسترش کار منابع مالی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیجار بام ایران ،مهمترین معضل فعلی کشور در بخش اشتغال و بازار کار ،فارغ التحصیلانی است که پس از فراغت از تحصیل و آماده شدن برای ورود به عرصه کار و تولید ،تفکر پشت میز نشینی را شغل می دانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیجار بام ایران,

اما هستند جوانانی مانند محمد صدیق الهی جوان 36 ساله دیار گروس که با ایجاد کارگاه تولیدی ادوات کشاورزی نه تنها تفکر پشت میز نشینی را نداشته بلکه با ایجاد این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال زایی برای 17 نفر به طور مستقیم ،آماده صادر کردن محصولات خود به شهرهای همسایه و کشورهای اطراف است.

,

محمد صدیق الهی متولد سال 59 روستای قشلاق سرخه که تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در همان روستا گذرانده و با توجه به نبود دوره دبیرستان برای ادامه تحصیل راهی بیجار شد ،دوره دبیرستان را در بیجار گذراند و سپس با ادامه تحصیل موفق به اخذ مدرک کاردانی شد.

,

هیچوقت تفکر پشت میز نشینی نداشته و اعتقاد دارد که جوان باید به اراده و پشتکار خود ایمان داشته باشد و خودش دنبال ابتکار باشد.

,

در همین راستا برای معرفی بیشتر این کارآفرین جوان بیجاری با وی به گفت و گو نشستیم که ادامه می خوانید:

,

 

,

, , , , ,

 

,

لطفا معرفی از خود و کارگاه تولیدتان برای خوانندگان داشته باشید؟

, لطفا معرفی از خود و کارگاه تولیدتان برای خوانندگان داشته باشید؟, لطفا معرفی از خود و کارگاه تولیدتان برای خوانندگان داشته باشید؟, لطفا معرفی از خود و کارگاه تولیدتان برای خوانندگان داشته باشید؟, لطفا معرفی از خود و کارگاه تولیدتان برای خوانندگان داشته باشید؟,

محمد صدیق الهی هستم ، شرکت باران کشت گروس واقع در٤٠کیلومتری بیجاردیواندره درسال ١٣٩١درزمینه ساخت ماشین الات کشاورزی شروع به فعالیت نموده باتوجه ب اینکه شهرستان بیجارقطب اصلی کشاورزی استان درزمینه دیم می باشد براساس نیازکشاورزان ومنطقه ازتجربه ودانش متخصصین ومهندسین ماشین الات کشاورزی وازتجربه کشاورزان گرامی نسبت به ایجادشرکت فوق بااشتغالزایی 17 نفر مستقیم و حداقل ٦٠نفرغیر مستقیم شروع به فعالیت نمودایم و با استعانت خداوندمتعال و دانش متخصصین امرشهرستان خدمات مطلوبی به کشاورزان درزمینه مکانیزه بودن کشاورزی وبهره وری به حداقل برسانیم .

,

شرکت تولیدی فوق درطول این چندسال باتوجه به شرایط حاد اقتصادی جامعه و وضع اقلیمی منطقه و خشکسالی بودن در چند سال  گذشته توانسته قدمهای مثبتی درجهت حداقل تولید و بالاترین کیفیت را بردارد.

,

 

,

.

, ., ., ., ,


هدف از ایجاد چنین کارگاه تولیدی را بیان بفرمایید؟
هدف اصلی من ترویج صنعت ؛ایجاد اشتغال و پرورش استاد کاران ماهر؛برای خدمت به صنعت کشاورزی منطقه در راستای مکانیزاسیون و استفاده از دستگاهای با کیفیت برای بهره وری بالای محصولات منطقه بود.

,
, هدف از ایجاد چنین کارگاه تولیدی را بیان بفرمایید؟, هدف از ایجاد چنین کارگاه تولیدی را بیان بفرمایید؟, هدف از ایجاد چنین کارگاه تولیدی را بیان بفرمایید؟, هدف از ایجاد چنین کارگاه تولیدی را بیان بفرمایید؟,
,

 

,

چه خدمات و کالاهایی در کارگاه شما تولید می شود؟
شرکت باران کشت گروس دارای پروانه بهره برداری ازوزارت و صنعت و معدن  شهرستان و تولیدسالانه۹٥٠ دستگا ه اعم از ،عمیق کار طرح اسیا مخصوص دیم،  و ردیف کار سوار شونده مخصوص زمینهای ابی ،کشت مستقیم دو منظوره مخصوص اراضی دیم و ابی، دستگاه کاشت ریزدانه مخصوص کلزا ، خاک ورز حفاظتی ٥شاخه و ٧ شاخه  ٦چیزل پکر ٥شاخه و٧شاخه می باشدر و تولیددستگاهای فوق دارای گواهی استاندارد از مرکزتست زراعی کرج می باشد.

, چه خدمات و کالاهایی در کارگاه شما تولید می شود؟, چه خدمات و کالاهایی در کارگاه شما تولید می شود؟, چه خدمات و کالاهایی در کارگاه شما تولید می شود؟, چه خدمات و کالاهایی در کارگاه شما تولید می شود؟,
,

خوشبختانه تولیدات شرکت فوق هم نیازهای شهرستان واستان و حتی خارج از استان را در برگرفته و امید آن است با همت مدیران لایق شهرستان صادرات محصول تولید شده به خارج از کشور صادر نمایم تا گروس در زمینه تولید محصول فوق بر تارک صنعت بدرخشد و نام گروس دیرینه مان را ایرانی و جهانی کنیم.

,

 

,

, , , ,

 

,

چه کسانی از صنعت ایجاد شده حمایت کردند؟

, چه کسانی از صنعت ایجاد شده حمایت کردند؟, چه کسانی از صنعت ایجاد شده حمایت کردند؟, چه کسانی از صنعت ایجاد شده حمایت کردند؟, چه کسانی از صنعت ایجاد شده حمایت کردند؟,

ازنظر مالی هیچ ارگانی تا به حال از ما حمایت نکرده متاسفانه، ولی از نظردانش فنی در زمینه تولید سازمانهای از جمله فرمانداری،مدیریت جهادکشاورزی،بانک کشاورزی بیجار و حومه،اداره صنایع و معادن،اداره امور دارای و امور مالیاتی،واداره کارورفاه اجتماعی ،کمک و همکاری لازم را انجام داده اند ولی مهم ترین نیازما منابع مالی جهت توسعه و تولید می باشد.

,

 

,

تعریف  شما  از اقتصاد مقاومتی چیست و در این راستا چه اقدامی انجام داده آید؟

, تعریف  شما  از اقتصاد مقاومتی چیست و در این راستا چه اقدامی انجام داده آید؟, تعریف  شما  از اقتصاد مقاومتی چیست و در این راستا چه اقدامی انجام داده آید؟, تعریف  شما  از اقتصاد مقاومتی چیست و در این راستا چه اقدامی انجام داده آید؟, تعریف  شما  از اقتصاد مقاومتی چیست و در این راستا چه اقدامی انجام داده آید؟, تعریف ,  شما , از اقتصاد مقاومتی چیست و در این راستا چه اقدامی انجام داده آید؟,

به نظر من  استفاده از ظرفیت حداکثر و بازدهی بالا و مناسب در خدمات ارایه شده تعریفی از اقتصاد مقاومتی و گامی مثبت در راه خود کفایی است؛لازمه اقتصاد پویا صنعت پویاست صنعت وابسته به حضور اشخاص و سرمایه های جوان و کاری است؛باید همیشه پیشگامانی باشند که راه را برای هنرنمایی استعدادهای موجود در بدنه جامعه هموارو استفاده هدف مند از انها را الگوی کاری خود قرارربدهد ؛در کل برای درک چنین موضوعی بیانات رهبر معظم واضح و روشن بود اقتصاد مقاومتی باید به واقعیت تبدیل شود و اقدام و عمل را به همراه داشته باشد؛من به عنوان یک جوان خوشحال هستم که قدمی مثبت در این راه برداشته ام.

,

در خصوص مشکلاتتان برایمان بگویید؟

, در خصوص مشکلاتتان برایمان بگویید؟, در خصوص مشکلاتتان برایمان بگویید؟, در خصوص مشکلاتتان برایمان بگویید؟, در خصوص مشکلاتتان برایمان بگویید؟, در خصوص مشکلاتتان برایمان بگویید؟,

کمبودمنابع مالی سرمایه درگردش جهت تولید و خواستار حمایت بیشتر ادارات محترم شهرستان از جمله مدیریت جهادکشاورزی،و تعاون روستای،و تخصیص تسهیلات به کشاورزان جهت خریدماشین الات فوق هستیم.

,

 

,

توصیه شما به دیگران برای سرمایه گذاری در بیجار  چیست؟

, توصیه شما به دیگران برای سرمایه گذاری در بیجار  چیست؟, توصیه شما به دیگران برای سرمایه گذاری در بیجار  چیست؟, توصیه شما به دیگران برای سرمایه گذاری در بیجار  چیست؟, توصیه شما به دیگران برای سرمایه گذاری در بیجار  چیست؟, توصیه شما به دیگران برای سرمایه گذاری در بیجار  چیست؟,

بیجار سر شار از انرژی های بالقوه؛ دارای جوانانی صادق و نامی و دلسوز می باشد،من به عزیزان سرمایه گذار توصیه میکنم صنعت خود را در این شهر پایه گذاری کنند و مطمنا هم مسئولین دلسوز سطح شهرستان با نگاهی باز تر به این مسایل می پردازند.

,

سخن پایانی شما ؟

, سخن پایانی شما ؟, سخن پایانی شما ؟, سخن پایانی شما ؟, سخن پایانی شما ؟,

جوانان تفکر پشت میز نشینی را از مغز خود خارج کنند و با کسب مهارت برای خود به فکر تشتغال باشند و مسئولان نیز از جوانان حمایت کنند و شعار دادن دست بکشند و وارد میدان عمل شوند.

,

با تشکر از سایت خبری بیجار بام ایران ،امیدواریم مانند سابق این سایت خبری تریبونی باشد برای رساندن صدای ما به گوش مسئولان برای حمایت از تولید .

,

 

,

, , ,

 

,

, , ,

, , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه