به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، کامیون هایی که از سراسر ترکیه به همراه بارهای صادراتی خود برای خروج از ترکیه به پایانه «کاپی کوله» که به کشور بلغارستان گشوده می شود، مراجعه نموده اند، صف 8 کیلومتری ایجاد کرده اند. علاوه بر دروازه مرزی «کاپی کوله»، پایانه «حمزه بِیلی» در مرز بلغارستان هم شاهد صف 5 کیلومتری کامیون ها می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,مسئولان ترکیه اعلام نموده اند که تشکیل صف های طولانی کامیون، به علت بارش شدید برف در بلغارستان، و صدور مجوز عبور برای کامیون ها از سوی کشور مقصد، با فاصله های زمانی نسبتاً طولانی است.
,یکی از رانندگان کامیون که از استانبول به مقصد دانمارک بارگیری کرده، می گوید که 5 روز قبل از استانبول حرکت کرده و به علت شدت بارش برف در مسیر و مسدود بودن جاده ها، در عرض 4 روز موفق شده خود را به مرز برساند و از دیروز نیز در صف انتظار برای عبور می باشد و از شرایط موجود در دروازه های مرزی که منجر به تحمل صف های طولانی به مدت چند روز می شود، شکایت می نماید.
,یکی دیگر از رانندگان هم می گوید دیروز از 5 کیلومتری پایانه وارد صف شده و بدون کم ترین امکانات، گرسنه و تشنه در صف منتظر نوبت عبور می باشد و ادعا می کند تا کنون کسی به آن ها اطلاع رسانی نکرده که علت این همه معطلی به هنگام عبور از مرزها چیست و ادامه می دهد که انتظار تبدیل به سرنوشت آن ها گردیده است.
,وی همچنین با ابراز نگرانی از اتمام سوخت کامیون ها گفت: "در حال حاضر با مشکل سوخت مواجه هستیم که در صورت اتمام سوخت در این سرما پریشان خواهیم شد و علاوه بر آن نه تنها جایی برای غذاخوردن نداریم بلکه از کوچکترین امکانات بهداشتی هم برخوردار نیستیم."
,مسئولان ترک در حالی ادعا می نمایند که علت ایجاد صف در مرز بلغارستان، مشکل در طرف بلغاری است که چندین و چند بار، کشورهای همسایه معترض ظرفیت پایین و عدم تناسب ظرفیت پایانه های مرزی ترکیه با پایانه های طرف مقابل شده اند و این اولین باری نیست که شاهد تشکیل صف طولانی کامیون ها در مرزهای ترکیه هستیم بلکه، هر چند روز یک بار خبرهایی از صف های چند کیلومتری کامیون ها در مرزهای ترکیه به گوش می رسد و مسئولان تُرک با این که پیش از این در مذاکرات صورت گرفته قول مساعد افزایش ظرفیت پایانه های مرزی را داده اند ولی تا کنون اقدامی در این باره صورت نگرفته است.
]
ارسال دیدگاه