logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه شهر یاسوج:

عده ای حقایق و بد عهدی های آمریکا را نمی بینند/جواب این استعمار گر خبیث را باید قدرتمندانه داد

عده ای حقایق و بد عهدی های آمریکا را نمی بینند/جواب این استعمار گر خبیث را باید قدرتمندانه داد
امام جمعه شهر یاسوج با انتقاد از کسانی که این بد عهدی ها را انکار می کنند، گفت:متاسفانه عده ای حقایق و بد عهدی های آمریکا را نمی بینند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازبویرخبرنماز عبادی سیاسی جمعه این هفته یاسوج به امامت حجت الاسلام سید علی اصغر حسینی در مصلی امام خمینی ره این شهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخبر, بویرخبر,

حجت الاسلام سید علی اصغر حسینی در خطبه اول نماز جمعه مرکز استان گفت: تقوای خام خاص و خاص الخاص ،از اقسام تقواست که انجام واجبات و ترک مستحبات است.
وی با بیان اینکه خداوند نعمت های فراوانی را در بهشت ارزانی داشته که پرهیز گاران از این نعمت ها برخوردار هستند، افزود:فرشتگان الهی پیشواز مومنی می آیند که نعمت سلامت و پاکدامنی را رعایت کرده باشند .
امام جمعه شهر یاسوج نعمت دیگر را دلهای پاک برای متقین دانست وگفت:خداوند بخل حسد و کینه را از دل متقین می شوید.
وی ادامه داد: دنیا نمونه ای از آخرت هست که سلامت،پیوند و برادری از جمله آنهااست.
خطیب جمعه یاسوج با اشاره به اینکه مومنین باید با هم برادر باشند و برای همدیگر احترام بگذارند، اظهار کرد: در قرآن آمده است که مسلمین با هم برادرند و خداوند بخل ها و کینه های زشت را از آنها می شوید.

,
,
,
,
,

شاه خبیث با سیل خروشان ملت از این کشور فرار کرد

, شاه خبیث با سیل خروشان ملت از این کشور فرار کرد, شاه خبیث با سیل خروشان ملت از این کشور فرار کرد,

وی با بیان اینکه نعمتی که هرگز از انسان گرفته نمی شود محبت است،گفت:یک شرط برای رستگاری توبه کردن از گناه است.

,

حسینی در خطبه های دوم نماز جمعه شهر یاسوج به مناسبت های تاریخی این هفته و به انتخاب مقام معظم رهبری به عنوان امام جمعه تهران بعد از آیت الله طالقانی اشاره کرد وگفت:در چنین ماهی سالگرد فرار شاه ملعون عنصر خبیث و دست نشانده شیطان بزرگ و ایادی استعمار است که با سیل خروشان ملت از این کشور فرار کرد.
حسینی در ادامه به ارتحال ملکوتی رییس تشخیص مصلحت نظام نیز اشاره کرد و گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی این مجاهد نستو، این مرد انقلابی و خستگی ناپذیر یاور امام و رهبری شکنجه های زیادی را در طول دوران شتم شاهی پهلویها دید اما هیچ وقت از تفکرات انقلابی خود دور نشد.
وی بیان کرد: یکی از خصیصه های این مرد انقلابی ولایت مداری وی بود که تا اخرین دقایق عمر در کنار رهبری ماند.

,
,
,

عده ای حقایق و بد عهدی های آمریکا را نمی بینند

, عده ای حقایق و بد عهدی های آمریکا را نمی بینند, عده ای حقایق و بد عهدی های آمریکا را نمی بینند,

خطیب جمعه مرکز استان به سالگرد شهادت فداییان اسلام اشاره کرد وگقت:شهید نواب صفوی طهماسبی و خلیلی از مردان انقلابی بودند که جرقه اولیه انقلاب اسلامی را زدند و همیشه بر عهد و پیمان ولایتمداری و انقلابی گری خود استوار بودند.
حسینی ادامه داد: فداییان اسلام نمونه بارز اسلام گراهای انقلابی بودند که در جلوی طاغوت ایستادند.
وی در ادامه به بد عهدی های آمریکای جنایت کار در برجام اشاره کرد و گفت:بدعهدی این استعمار گر خبیث بر کسی پوشیده نیست و رهبر معظم انقلاب به بد عهدی های این شیطان بزرگ همیشه اشاره کرده اند.
حسینی با انتقاد از کسانی که این بد عهدی ها را انکار می کنند، گفت:متاسفانه عده ای حقایق و بد عهدی های آمریکا را نمی بینند.
وی با تاکید بر اینکه مسوولان باید جواب دندان شکنی به این بد عهدی ها بدهند ،گفت:جواب این استعمار گر خبیث را  باید قدرتمندانه داد.
خطیب نماز جمعه مرکز استان به ظلم های اسراییل به ملت ستم دیده فلسطین اشاره کرد و گفت:ملعونی در دنیا بدتر از یهود نیست که همه بر اساس طرفداری استعمار پیر، فرانسه دو رو  و خاندان سعوی یهودی صفت و استعمار امریکاست که از این یهویدان صهویزنیم برای حمله به مردم بی دفاع فلسطین دفاع می کنند.
حسینی خاندان سعودی را خائن به حرمین شریفن دانست و افزود: آل سعود امروز غده ای سرطانزا در جامعه اسلام است و روزی خواهد رسید که قدس شریف از دست این خائنین آزاد خواهد شد.
خطیب نماز جمعه مرکز استان به سخنان پیش از خطبه شهردار یاسوج اشاره کرد وگفت:مسوولان ،شورای شهر و مردم باید قدردان زحمات خدمتگزاران خود باشند وبرای پیشرفت شهر و جامعه از آنها در جهت رونق کارها کمک و همکاری کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه