اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه زابل:

تمام قوانین کشور بر طبق احکام اسلامی است/ اختلاف سلیقه مدیریتی در تمام جهان وجود دارد

تمام قوانین کشور بر طبق احکام اسلامی است/ اختلاف سلیقه مدیریتی در تمام جهان وجود دارد
امام جمعه زابل عنوان کرد: تمام قوانین کشور بر طبق احکام اسلامی است به طوری که این قوانین برگرفته از قرآن، سنت، اجماع، عقل و منابع فقه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا؛ حجه الاسلام علی اکبر کیخا در مراسم هفتمین روز درگذشت حجه الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی در شهر بنجار اظهار داشت: تشکیل حکومت اسلامی، هدف قیام مردم ایران و نسل اول انقلاب بود که با مجاهدت دلیر مردان و شیر زنان ایرانی محقق شد.

وی افزود: حکومت اسلامی یعنی حکومتی که تمام قوانین کشور بر طبق موازین و احکام اسلامی باشد احکامی که از قرآن، سنت، اجماع، عقل و منابع فقه برگرفته شده است بنابراین اکنون تمام قوانین کشور بر طبق احکام اسلامی است و در این راستا حتی در مجلس شورای اسلامی قوانین براساس اسلام وضع می شود و برای اطمینان از اینکه مخالف شرع نباشد شورای نگهبان آن ها را بررسی و تایید می کند.

امام جمعه زابل با بیان اینکه، هدف از تشکیل حکومت اسلامی یعنی حکومت الله تصریح کرد: در عصر غیبت چقدر شیخ صدوق ها، شیخ طوسی ها، شیخ مفیدها و سید مرتضی ها زحمت کشیدند و آرزوی تشکیل حکومت اسلامی بردلشان ماند به طوری که اگر تاریخ انقلاب اسلام را ورق بزنیم در عصر حاضر و در ظرف زمان حاضر و در ظرف مکان ایران، خداوند متعال آرزوی بر دل مانده ی گذشتگان را توسط ابرمردی به نام سید روح الله موسوی خمینی عملی کرد و انقلاب اسلامی پیروز شد.


وی تاکید کرد: مهر تایید خداوند اگر بر این انقلاب نخورده بود درهم شکسته شده بود چرا که با جهان بینی مادی این انقلاب شکل نمی گرفت اما با جهان بینی الهی همه ی غیرممکن ها ممکن می شود.

کیخا با عنوان اینکه، در این پیروزی چه علماهایی که تبعید و شکنجه شدند اما دست از ارزش ها و آرمان ها برنداشتند بیان داشت: یکی از علمای بزرگ که حق زیادی بر گردن انقلاب دارند مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی است که در این راستا مردم فهیم و رشید ایران در تشییع جنازه ایشان شکوه و عظمت ایران اسلامی را نشان دادند.

امام جمعه زابل با اشاره به اینکه، اختلاف سلیقه ی مدیریتی در همه جای جهان وجود دارد تاکید کرد: اختلاف سلیقه ها، باعث نمی شود مردم خادمین خود را فراموش بکنند.

وی ابراز داشت: در تشییع جنازه باشکوه آیت الله هاشمی رفسنجانی پیام رهبر عزیز و فرزانه ی ما که هدیه بزرگ خداوند متعال به ایران اسلامی است نقش به سزایی داشت، ولی فقیه رمز ماندگاری انقلاب است و اگر مقام معظم رهبری نبود انقلاب یا شکل نمی گرفت یا بعد از شکل گیری به غارت می رفت.

کیخا با عنوان اینکه، ولی فقیه، دیدبانی تیزبین هستند ابراز داشت: اختلاف سلیقه ها همیشه وجود دارد به طوریکه در مدت اخیر هم دیده شد اما باعث نشد که ارتباط دلی بین مرحوم هاشمی رفسنجانی و رهبر عزیزمان منقطع شود.

امام جمعه زابل در پایان گفت: بهترین کار را مردم انجام دادند با اینکه، اختلاف سلیقه ها وجود دارد اما مردم زحمت های ایشان را مدنظر قرار دادند و بعنوان یک خادم انقلاب از ایشان یاد کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه