اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی اعلام کرد؛

کاهش 60 درصدی قاچاق سوخت در خراسان رضوی / ارزش ریالی کشفیات قاچاق کالا در استان دارای افزایش 18 درصدی است

کاهش 60 درصدی قاچاق سوخت در خراسان رضوی / ارزش ریالی کشفیات قاچاق کالا در استان دارای افزایش 18 درصدی است
دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: مهم‌ترین معضل خراسان رضوی در حوزه قاچاق کالا و ارز، قاچاق سوخت است که طی 2 سال اخیر و با تأمین قانونی سوخت کشور افغانستان، شاهد کاهش 60 درصدی قاچاق سوخت استان خراسان رضوی می‌باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، محمدابراهیم افشاری چمن‌آباد دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی صبح امروز در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گناباد که در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد، گفت: مهم‌ترین معضل خراسان رضوی در حوزه قاچاق کالا و ارز، قاچاق سوخت است که طی 2 سال اخیر و با تأمین قانونی سوخت کشور افغانستان، شاهد کاهش 60 درصدی قاچاق سوخت استان خراسان رضوی می‌باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای گناباد, ، محمدابراهیم افشاری چمن‌آباد دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی صبح امروز در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گناباد که در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد، گفت: مهم‌ترین معضل خراسان رضوی در حوزه قاچاق کالا و ارز، قاچاق سوخت است که طی 2 سال اخیر و با تأمین قانونی سوخت کشور افغانستان، شاهد کاهش 60 درصدی قاچاق سوخت استان خراسان رضوی می‌باشیم.,

وی بابیان اینکه بسیاری از مصیبت‌های امروز جامعه ازجمله آسیب‌های اجتماعی به دلیل قاچاق می‌باشد، اذعان کرد: باید با اقدامات فرهنگی تقاضا مدیریت و الگوی مصرف مردم از سمت کالاهای خارجی به سمت کالاهای داخلی تغییر یابد.

,

افشاری به عدم مبدأ قاچاق بودن خراسان رضوی اشاره و اذعان کرد: بیش از 95 درصد کالاهای قاچاق خراسان رضوی از سایر استان‌های کشور وارد می‌شود و تنها میزان محدودی کالای قاچاق از طریق خودروها و یا افراد به سایر نقاط کشور انتقال می‌یابد.

,

وی تصریح کرد: لذا مهم‌ترین اقدام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ناامن کردن سطح عرضه به‌وسیله دستگاه‌های کاشف و اصناف می‌باشد که خوشبختانه در این خصوص اقداماتی خوبی در سطح استان انجام‌شده است.

,

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی بابیان اینکه پایه اجرای شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بر تولید و صادرات می‌باشد، اذعان کرد: طی 3 سال اخیر با اقدامات انجام‌شده توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، میزان ارزش این نوع کالاها 10 میلیارد دلار کاهش‌یافته است و این اقدام نقش مؤثری در تولید داخلی و اشتغال داشته است.

,

افشاری ادامه داد: علی‌رغم اینکه میزان کالاهای قاچاق خراسان رضوی کاهش‌یافته است، ارزش ریالی کشفیات این کالاها در 9 ماه نخست امسال به نسبت مشابه در سال گذشته شاهد افزایش 18 درصدی بوده است.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه