اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون رئیس جمهور مطرح کرد

تکذیب طرح عقیم‌سازی کارتن‌خواب‌ها

تکذیب طرح عقیم‌سازی کارتن‌خواب‌ها
معاون رئیس جمهور با تکذیب خبر عقیم‌سازی کارتن‌خواب‌ها گفت: دولت برنامه‌ای در این خصوص ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، شهین‌دخت مولاوردی عصر امروز در مراسم بهره‌برداری از نخستین پارک بانوان شهر یاسوج در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه برای سومین بار به این استان و شهر یاسوج سفر می‌کنم، گفت: سفر به شهر یاسوج در راستای دیدار با زنان و آشنایی با مشکلات این قشر از جامعه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


معاون رئیس جمهور با اشاره به اجرای چند برنامه ملی در این استان بیان کرد: انجام این سفرها برای بررسی زمینه‌ها و ظرفیت‌ها به منظور ارائه خدمات بهتر و مطلوبتر به مردم است.

وی بیان کرد: امروز شاهد بهره‌برداری از نخستین پارک بانوان در استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم که با توضیحات ارائه شده فاز اول این پارک حداقل استانداردها را دارد و قرار است توسعه پیدا کند و به حداکثر استانداردها برسد.

این مقام دولتی از اختصاص اعتبار 3 میلیارد و 100 میلیون تومانی برای احداث و تجهیز پارک بانوان خبر داد و عنوان کرد: این اعتبار برای 31 استان کشور در نظر گرفته شده و برای احداث و همچنین تجهیز پارک‌ها در استان‌ها اختصاص داده می‌شود.

وی به سایر برنامه‌های اجرا شده در حوزه زنان و خانواده اشاره کرد و افزود: با صندوق کارآفرینی امید تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسید و مبلغ 20 میلیارد تومان برای حمایت از زنان کارآفرین سرپرست خانوار و دختران فارغ‌التحصیل دانشگاهی در نظر گرفته شده که شیوه‌نامه این تفاهم‌نامه در 31 استان تدوین شده و قرار است اجرایی شود.

مولاوردی به برنامه‌های ماه‌های پایانی عمر دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در پایان سال 95 و همچنین ماه‌های پایانی عمر دولت تدبیر و امید هستیم تلاش می‌کنیم پروژه‌هایی که در دستور کار است را جمع‌بندی کنیم و طرح‌های را که قابلیت اجرای به صورت ملی دارند  ظرف یک دو ماه آینده به اجرا درآوریم.

وی با بیان اینکه فاز دوم طرح تاب‌آوری اجتماعی زنان و خانواده را اجرا خواهیم کرد، افزود: به‌زودی دوره مهارت‌افزایی زنان مدیر به ویژه در این استان اجرا می‌شود، ضمن اینکه لوایحی به مجلس ارسال شده  و اسناد راهبردی در حال تدوین است که شامل کل زنان ایران می‌شود.

وی در پاسخ به تعداد پارک‌های بانوان در کشور گفت: یکی از مطالبات جدی زنان در تمام سفرهای که داریم ایجاد مکان‌های ورزشی، فرهنگی و تفریحی است و هنوز جمعیت زنان با تعداد پارک‌ها همخوانی ندارد.

این مقام دولتی افزود: در برنامه ششم حکمی که پیشنهاد شده براساس سیاست‌های ابلاغی رهبری در حوزه زنان و خانواده و سیاست کلی جمعیت است که یکی از بندهای آن به تقویت نهاد خانواده، جایگاه زن در آن، استیفای حقوق شرعی و قانونی زنان در همه زمینه‌ها اشاره شده است.

وی در پاسخ به طرح عقیم‌سازی کارتن‌خواب‌ها و گور خواب‌ها گفت: این موضوع را تکذیب می‌کنیم چرا که از مصاحبه من برداشت نادرستی شد، از من پرسیده شد آیا دولت برنامه‌ای در این خصوص دارد، گفتم برنامه‌ای در این خصوص ندارد و اگر قرار است چنین برنامه‌ای اجرا شود توسط وزارت بهداشت و با بررسی کارشناسی صورت می‌گیرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه