اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس و پژوهشگر مدیریت شهری کرج:

مکان یابی فضای سبز در شهر کرج رضایت بخش نیست/ پالایندگی هوای شهر ها در گرو افزایش سرانه فضای سبز و مکان یابی مناسب آن

مکان یابی فضای سبز در شهر کرج رضایت بخش نیست/ پالایندگی هوای شهر ها در گرو افزایش سرانه فضای سبز و مکان یابی مناسب آن
پویا پارسا کارشناس و پژوهشگر مدیریت شهری کرج با اشاره به اینکه مکان یابی فضای سبز در شهر کرج رضایت بخش نیست، گفت: فضای سبز موجود بیشتر در مناطق دارای شهرت ، توسعه یافته و در تلفظ عامیانه مناطق مرفه‌ تر شهرکرج ایجاد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پویا پارسا در گفتگو با اسنا با اشاره به ۲۹ دی ماه که با عنوان روز هوای پاک نام‌گذاری شده است، اظهار داشت : هدف از اعلام روز ملی هوای پاک ایجاد حساسیت و اهمیت بیشتر در بین اقشار مختلف جامعه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسنا ,

وی افزود: از آنجا که کلید اصلی کاهش آلودگی هوا، در تغییر نگرش سیستم مدیریت شهری، توسعه سیستم های حمل نقل عمومی، افزایش سرانه فضای سبز و مکان یابی مناسب آن و مشارکت مردمی است، این روز می تواند عامل مهمی در ایجاد این مشارکت و هماهنگی بین بخشی باشد.

پارسا با بیان اینکه افزایش سرانه فضای سبز و مکان یابی مناسب می تواند به پالایندگی هوای شهرها کمک کند، تصریح کرد: در حال حاضر سرانه فضای سبز شهری در کشورمان ۱۱.۸ متر مربع است در حالی که در وضعیت مطلوب فضای سبز باید ۲۵ متر مربع باشد.

کارشناس و پژوهشگر مدیریت شهری کرج در ادامه با بیان اینکه مکان یابی فضای سبز باید از چندین اصل که مهم ترین آن مرکزیت و دسترسی است تبعیت کند، گفت: مکان یابی فضای سبز در شهر کرج رضایت بخش نیست و فضای سبز موجود بیشتر در مناطق دارای شهرت، توسعه یافته و در تلفظ عامیانه مناطق مرفه‌ تر شهر کرج ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه معضل اصلی شهر کرج آلودگی هواست و روزهای سالم در آن رو به کم شدن است، بیان کرد: حفظ و توسعه علمی فضای سبز و در نظر گرفتن پیوست های زیست محیطی در اجرای طرح‌های شهری می تواند کمکی شایان در حل معضل آلودگی هوا کرج باشد.

پارسا خاطر نشان کرد: پارک‌ها و فضای سبز عمومی علاوه بر پالایندگی هوا می تواند اوقات فراغت خانواده‌ها را فراهم آورد و تبدیل به فضایی گردد که در آن ابعاد فرهنگی و فعالیتهای اجتماعی شکل می گیرد.

این کارشناس و پژوهشگر مدیریت شهری در پایان با تاکید بر اینکه می توان اقشار مختلف مردم را در توسعه فضای سبز عمومی و کاهش آلودگی هوا مشارکت داد، گفت: می توان از طراحی و ایده پردازی اولیه پارک ها تا انتخاب نوع پوشش گیاهی و حتی مشارکت در طرح های وسیع افزایش فضای سبز از ظرفیت مردم، نهادها و دانشگاه‌ها با هدف بهبود محیط زیست شهری استفاده حد اکثری صورت گیرد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه