logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرماندار سیریک:

واگذاری اعتبار 2/5 میلیاردی برای عمران شهر سیریک/زیبا سازی مبلمان شهری در دست اجراست+تصاویر

واگذاری اعتبار 2/5 میلیاردی برای عمران شهر سیریک/زیبا سازی مبلمان شهری در دست اجراست+تصاویر
فرماندار شهرستان سیریک گفت:2 میلیارد و پانصد میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح های عمرانی، مبلمان شهری ، احداث بوستان و پارک ساحلی، آسفالت کوچه و معابر و فضای سبز شهر بندر سیریک واگذار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ، میر مرسل ایزدی پور فرماندار شهرستان سیریک در بازدید از طرح های عمرانی در حال احداث شهر بندر سیریک افزود: مهمترین این طرح ها  500 متر آسفالت بلوار معلم، سنگفرش 4 هزار متر مربع بلوار شهید گمنام و  بلوار ساحلی ، احداث 40 واحد آلاچیق، 3 هزار متر جدول گذاری بلوار و بوستان ساحلی ، 5 هزار متر مربع اینترلاک بوستان ساحلی ، احداث سه پارک و بوستان محله با مساحت 7 هزار متر مربع در  محله های شهر بندر سیریک و اجرای 10 هزار متر مربع آسفالت کوچه و معابر و محوطه سازی ، زیباسازی سطح میادین ، خیابان ها و بلوارهای شهر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,

وی اظهار کرد:  اعتبار این طرح ها از محل طرح توسعه سواحل مکران و اعتبارات استانی تامین شده است.

,

ایزدی پور یادآور شد: 90 درصد طرح ها و پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد در حال اجرا می باشند که برخی از آنها در ایام الله دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسند.

,

نماینده عالی دولت در شهرستان اذعان کرد: وصل شدن دریای عمان و خلیج فارس با آبهای جهانی و بین المللی از طریق سواحل مکران از عمده ترین ظرفیت هایی است که می تواند با سرمایه گذاری و برنامه ریزی منظم و جامع شهرستان سیریک را به قطب گردشگری سواحل مکران تبدیل کرد.

,

وی با بیان اینکه توسعه و آبادانی شهر بندر سیریک جزء یکی از برنامه های اصلی توسعه سواحل مکران است اظهار کرد: به منظور توسعه و آبادانی سواحل مکران از محل همین اعتبارات  طرح ها و پروژه های فوق با مدیریت شهرداری بندر سیریک در حال اجرا است.

,

فرماندار شهرستان سیریک بیان کرد:یکی از سیاست های کلی نظام و تاکید اساسی مقام معظم رهبری( مدظله العالی) و دولت، توسعه و آبادانی سواحل مکران است که امروز الحمدالله حرکت های خوب وتاثیرگذاری در حال برنامه ریزی به منظور اجرا در آینده ای نزدیک است.

,

ایزدی پور اضافه کرد: تصویب قانون نوسازی و عمران شهری در سال 1347 با هدف اصلاح ساختار اساسی بافت‌های مختلف شهری، تامین نیازمندی‌های عمومی، ایجاد و توسعه پارک‌ها و فضاهای تفریحی، اصلاح و احداث معابر و خیابان‌های ارتباطی، نوسازی محلات و رشد متناسب و موزون شهرها مطابق طرح‌های مصوب شهری بعد از تصویب مجلس برای اجرا به شهرداری ابلاغ شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه