اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بندر انزلی؛

تبعیت از رهبری لازمه زنده نگه داشتن خون شهداست

تبعیت از رهبری لازمه زنده نگه داشتن خون شهداست
حجت‌الاسلام سید عبدالجواد شمس‌الدین در مراسم بزرگداشت یادواره شهدای سادات در گلزار شهدای فومن گفت: در حال حاضر تبعیت از رهبری، هوشیاری و بصیرت، لازمه زنده نگه داشتن خون شهداست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ حجت‌الاسلام سید عبدالجواد شمس‌الدین در مراسم بزرگداشت یادواره شهدای سادات در گلزار شهدای فومن که به همت هیئت رزمندگان اسلام این شهرستان برگزار شده بود اظهار داشت: در حال حاضر تبعیت از رهبری، هوشیاری و بصیرت، لازمه زنده نگه داشتن خون شهداست.

امام جمعه بندرانزلی گفت: تجلیل و اکرام در دنیا و عالم آخرت برای انسانها مایه برکات و بسیارموثر و فریادرس است و در روایات هم از پیامبر(ص) آمده است هر کسی فرزندان من را اکرام کند در روز قیامت آنها را شفاعت خواهم کرد.

وی تصریح کرد: همه شهدای ما دارای ویژگی‌های خاصی هستند و اعتقاد دارم خداوند متعال شهدا را انتخاب کرده‌اند و مقام همه شهدای عالی است و آنها زنده هستند.

امام جمعه شهرستان انزلی با بیان اینکه برای ایجاد، تثبیت و تداوم این انقلاب خون‌های مطهری ریخته شده است افزود: اگر شما وصیت‌نامه‌های شهدا را ملاحظه کنید توصیه و سفارشات زیادی را مشاهده خواهید کرد که در رأس همه سفارشات حمایت از امام(ره) و رهبری و پشتیبانی از ولایت فقیه است.

شمس‌الدین با اشاره به اینکه شهدا برای آب، نان وخاک نجنگیده‌اند اعلام کرد: در وصیت‌نامه‌های شهدا بسیار تاکید شده است که اگر ما از زندگی دنیایی دست شستیم برای زنده نگه داشتن اسلام و ولایت‌فقیه است و این خط باید ادامه داشته باشد.

امام جمعه بندرانزلی دغدغه همه شهدا را زنده نگه داشتن اسلام و ولایت‌فقیه دانست و گفت: شهدا تمامی سعی و تلاش خود را کردند تا انقلاب ما به حکومت بعد از رحلت پیامبر(ص) دچار نشده و تاریخ دوباره تکرار نشود و شما بصیر و آگاه باشید زیرا بسیار سفارش کرده‌اند که امامت و ولایت را در جامعه اسلامی تنها نگذاریم.

وی با بیان اینکه تبعیت محض از ولایت فقیه و رهبری در جامعه بالاترین مصداق است افزود: در حال حاضر تبعیت از رهبری، هوشیاری و بصیرت، لازمه زنده نگه داشتن خون شهداست و دشمنان تمامی تلاش خود را کردند تا این مصداق باقی بماند.

شمس‌الدین با اشاره به اینکه ایجاد تفرقه در جمهوری اسلامی و نفوذ دشمنان دو خطری است که جامعه ما را تهدید می‌کند گفت: دشمنان در مراسمات ترحیم شخصیت‌های بزرگ در کشور به‌دنبال ایجاد تفرقه هستند و این همان استراتژی برای به زانو درآوردن این انقلاب است وهمه ما باید مراقب باشیم در دام دشمنان قرار نگیریم.

امام جمعه بندرانزلی به سخنان مقام معظم رهبری درباره نفوذ دشمنان در کشور اشاره کرد و افزود: برنامه نفوذ دشمنان دو دسته از افراد را در کشور تعقیب می‌کند یک‌دسته مسئولان نظام و تصمیم گیرندگان کشور و دسته دیگر مردم هستند.

وی با بیان اینکه قرآن کریم در آیه ۹۲ از سوره نحل به نفوذ دشمنان در مردم هشدار داده است خاطرنشان کرد: انسان‌های مومن حواسشان جمع باشد تا مورد نفوذ دشمنان قرار نگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه