اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار فریدونکنار خبر داد؛

معوقات 6 ماهه کارگران بندر فریدونکنار پرداخت شد

معوقات 6 ماهه کارگران بندر فریدونکنار پرداخت شد
فرماندار فریدونکنار گفت: معوقات 6 ماهه کارگران بندر فریدونکنار پرداخت شده است و فقط مبالغ عیدی از طرف یکی از شرکت‌های داخلی دچار مشکلاتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، حسین منفردی در هفتمین جلسه شورای اداری فریدونکنار با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان حادثه پلاسکو، با تأکید بر اینکه دولت در حوزه برجام مظلوم واقع شده است، اظهار کرد: دشمنان رویکردی سیاسی داشتند تا به اهداف خود که نابودی نظام و تضعیف قدرت ایران در منطقه است برسند که دولت با سند برجام در جلوگیری از این اتفاق نقش‌آفرینی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی اشاره به اینکه ایران هر روز در جهان اقتداری افزایشی پیدا کرده است، بیان کرد: اسلام‌هراسی در دستور کار دشمنان بوده که هرگز محقق نشده است و برخی سردمداران کشورهای خارجی در نظر داشتند از طریق کاهش قدرت تجهیزات نظامی ایران را تضعیف کنند ولی باید بدانند که همت مردم مهم‌ترین داشته جمهوری اسلامی است.

فرماندار فریدونکنار خاطرنشان کرد: دولت یازدهم در فریدونکنار خدمات ارزنده‌ای ارائه کرده که باید توسط مدیران و اصحاب رسانه اطلاع‌رسانی شود.

این مسؤول با اشاره به اینکه تقویت و گسترش کشاورزی در فریدونکنار در دستور کار بوده و گام‌های اساسی در تحقق دغدغه‌های کشاورزان برداشته شده است، ادامه داد: برندسازی برنج برای نخستین‌بار در کشور برای فریدونکنار در حال رقم خوردن است و از تقلب به نام برنج این شهرستان جلوگیری می‌شود.

منفردی با تأکید بر اینکه 27 درصد بودجه شهرستان به بخش کشاورزی اختصاص یافته است، گفت: یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برای استفاده درست از منابع آبی در فریدونکنار در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه 22 میلیارد ریال اعتبار برای 300 هکتار از اراضی شالیزاری اضافه بر بودجه شهرستانی به این امر اختصاص یافت، اظهار کرد: حدود 23 میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات مکانیزاسیون به بانک‌ها معرفی شدند که 13 میلیارد جذب شده است.

فرماندار فریدونکنار ادامه داد: یک‌میلیارد و 600 میلیون ریال برای برق‌دار شدن چاه‌های کشاورزی اختصاص یافت و دغدغه ورزشکاران فریدونکنار نیز بعد از 30 سال برطرف شده و زمین مورد نیاز تعیین‌تکلیف شده است.

این مسؤول تصریح کرد: معوقات 6 ماهه کارگران بندر فریدونکنار پرداخت شده است و فقط مبالغ عیدی از طرف یکی از شرکت‌های داخلی دچار مشکلاتی است که با پیگیری‌های به‌عمل آمده برطرف می‌شود.

منفردی با بیان اینکه خانواده‌های دارای دو و سه معلول در فریدونکنار صاحب خانه می‌شوند، افزود: در همین بخش یک‌میلیارد و 650 میلیون ریال به صورت بلاعوض به این خانواده‌ها کمک شد و یک‌میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات اختصاص داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از مشکلات آب شرب بهداشتی در روستاها و شهر فریدونکنار نیز با اختصاص بودجه‌های لازم برطرف شده که لازم است تخصیص اعتبارات با افزایش روبه‌رو شود تا بخش بیشتری از مشکلات رفع شود.

فرماندار فریدونکنار با تأکید بر اینکه 33 میلیارد ریال اعتبار امسال به پروژه‌های مختلف شهرستان فریدونکنار تخصیص یافته است، گفت: دستگاه‌های اجرایی برای دهه مبارک فجر آمادگی کامل داشته باشند تا با فضاسازی محیطی مناسب و ارائه عملکرد به مردم برنامه‌ها به‌خوبی پیش رود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه