اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

حرف های کیانی در مراسم معارفه اشتباه بود / اجازه نمی دهم سلایق سیاسی در انتصابات وارد شود

حرف های کیانی در مراسم معارفه اشتباه بود / اجازه نمی دهم سلایق سیاسی در انتصابات وارد شود
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: صریحا بیان کردم اجازه نخواهم داد کسی سلایق سیاسی در انتصابات آموزش و پرورش وارد شود، این حرفا از نظر ما بی اساس است و هیچ جایگاهی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا در پی انتشار خبری مبنی حاشیه های ایجاد شده در مراسم تودیع و معارفه رئیس آموزش و پرورش زابل و ترک سالن توسط جمعی از حاضرین و مسئولین به نشانه اعتراض به سخنان منصور کیانی، علیرضا نخعی مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی عصر هامون اظهار داشت: فرض کنید این حرف در آن مراسم بیان شده باشد، بنده پشت تریبون رفتم و اشتباه  کیانی را اصلاح کردیم و بیان کردم چنین حرف هایی را به هیچ عنوان قبول نداریم.
وی ادامه داد: آدم پشت تریبون گاهی اشتباهی هم می کند،بنده بلافاصله و بی درنگ این اشتباه را اصلاح کردم و اجازه ندادم جمله بعدی وی بیان شود.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در سیستمی که عهده دار مسئولیت آن باشم، اجازه نمی دهم شخصی به خاطر اینگونه مسائلی بخواهد تبعیضی قائل شود، ادامه داد: من صریحا بیان کردم نمی گذارم داد سلایق سیاسی در  کار وارد شود، این حرفا از نظر ما بی اساس است و هیچ جایگاهی ندارد.
وی افزود: عملکرد آموزش و پرورش این را نشان می دهد، که مسائل سیاسی به هیچ وجه در عزل و نصب ها دخالت ندارد، اگر به انتصاب های قبلی هم بنگرید، افرادی را در عالی ترین سطوح مشاهده می کنید که به آقای روحانی رای نداده اند و قطعا همراه وی نبوده اند ولی منصوب شدند.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه منصور کیانی به این تعبیر گفتند ما از کسی استفاده می کنیم که توانمند باشد در عین حال که در شرایط برابر به روحانی رای هم داده باشد، بیان داشت: متاسفانه کلمه رای در کلام ایشان جاری شد، منظور از رای احتمالا این بود کسی که دولت را قبول دارد نه اینکه رای را فیزیکی در صندوق انداخته باشد. حالا همین حرف نابجا بود.
وی خاطر نشان کرد: این توضیح گویایی نبوده و امکان سو برداشت وجود داشت، ما حق می دهیم به مخاطب اما وقتی ما توضیح می دهیم، دیگر مدیر را شلاق نمی زنند، آقای کیانی که زیرمجموعه بنده است و نمی تواند خارج از ضوابطی مشخص شده تصمیم بگیرد.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه همگان بدانند آموزش وپرورش این استان هم در عمل و هم درشعار معتقد است که توانمندی انسانها مستقل از گرایش سیاسی آنها تعریف می شود، بیان داشت: به هیچ وجه اجازه نمی دهم که انتصابات آموزش وپرورش این استان رنگ و بوی سیاسی داشته باشد.
نخعی در پایان یادآور شد: قرار است کسی که توانمند باشد جذب شود، ما در عمل ثابت کردیم که از افراد توانمند حتی اگر به این دولت رای هم نداده باشند استفاده و به آن افتخار هم می کنیم.
به گزارش عصر هامون، منصور کیانی افضلی رییس جدید اداره آموزش و پرورش زابل ( پنجشنبه22 خرداد)در مراسم تودیع و معارفه در صحبت های خویش خود را یک اصلاح طلب خواند و افزود: از این پس افرادی که با بنده هم عقیده باشند و به روحانی رای داده اند در اداره آموزش و پرورش زابل بکارگیری خواهند شد!

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, حاشیه های ایجاد شده در مراسم تودیع و معارفه رئیس آموزش و پرورش زابل, سرویس اجتماعی عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه