logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم سراوان:

اعزام تیم کارشناسی جهت بررسی تعرفه برق سراوان/ تغییر تعرفه برق از عادی به گرمسیری

اعزام تیم کارشناسی جهت بررسی تعرفه برق سراوان/ تغییر تعرفه برق از عادی به گرمسیری
نماینده مردم سراوان از اعزام تیم کارشناسی جهت بررسی تعرفه برق سراوان و احتمال تغییر نوع تعرفه از عادی به تعرفه گرمسیری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد باسط درازهی نماینده مردم سراوان در گفت و گو با شستون به دیدار روز گذشته خود با وزیر نیرو اشاره کرد و اذعان داشت: به دستور وزیر نیرو یک تیم تخصصی و کارشناسی از تهران جهت بررسی و تغییر تعرفه برق از عادی به گرمسیری اعزام می شوند .
وی افزود:  برق رسانی به حاشیه شهر ها از دیگر مبحث هایی مهم حوزه انتخابی سراوان، مهرستان و سیب و سوران به ویژه سراوان از هوشک تا آسپیچ بود که فاقد برق هستند که وزیرنیرو به مدیر عامل شرکت برق استان دستور اکید جهت برق رسانی صادر کرد.
نماینده مردم سراوان در خصوص سد ماشکید اولیی و ماشکید سفلی گفت: انتقال آب به شهرستان های سیب و سوران، مهرستان و بخش هیدوچ از ماشکید سفلی که بودجه زیادی را می طلبد و به دلیل کمبود آب نیاز به بررسی فوری دارد،  وزیر گفته است فعلا چنین مبلغی از عهده اش خارج است و از مجوزات دفتر ریاست جمهوری بودجه ای جهت انقال آب از ماشکید به سوران اختصاص داده می شود.
درازهی خاطر نشان کرد: انتقال برق فشار قوی از ایرانشهر، به آشار، مهرستان و سراوان از دیگر مبحث های این دیدار بود که وزیر قول مساعدت داد.
وی همچنین  به نبود تیر برق و فرسودگی برخی از تیر های برق در منطقه سراوان اشاره کرد و اظهار داشت: وزیر دستور بررسی و رفع مشکلات در این خصوص را نیز داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون ,
,
,
,
,

شایان ذکر است نماینده مردم سراوان روز گذشته همراه با یار محمدی نماینده مردم زاهدان و جمعی از شهروندان سراوانی عصر روز گذشته با وزیر نیرو دیدار داشتند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه