اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس جمهور بابت ویژه خواری های برادرش از مردم عذرخواهی کند/ سکوت روحانی یعنی نمک پاشیدن روی زخم

رئیس جمهور بابت ویژه خواری های برادرش از مردم عذرخواهی کند/ سکوت روحانی یعنی نمک پاشیدن روی زخم
دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور، گفت: رئیس‌جمهور به دلیل ویژه‌خواریهای برادرش او را از مسئولیتهای دولتی برکنار و بابت این موضوع از مردم عذرخواهی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ائل، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه دو روز گذشته در صد و هفتمین نشست خبری خود با اشاره به اخباری در زمینه دستگیری رسول دانیال‌زاده ابربدهکار بانکی و اتهاماتش و ادعاهای برخی نمایندگان مجلس مبنی بر ارتباط وی با حسین فریدون، گفته بود: بنده شخصاً موافق بوده و هستم که برخی متهمین به صورت علنی محاکمه شوند و رسانه‌ها هم اجازه انتشار عکس، اتهامات وی و جزئیات دادگاه باشند؛ چرا وقتی سارقی که چند سابقه دارد نباید چهره او را نشان دهیم و یا فردی که چند هزار میلیارد تومان بدهی دارد چهره‌اش به جامعه نشان داده نشود ولی ما براساس قانون موظف به انجام این کار نیستیم و خود را تابع قانون می‌دانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل,

اژه‌ای همچنین در همین راستا تصریح کرده بود: شخصی که نام برده شد دستگیر شده و تحقیقات از وی در مرحله انجام است، ضمن اینکه ارتباط وی با «حسین فریدون» هم کاملاً مشهود است، ولی هم‌اکنون نحوه این ارتباط و اقدامات آنها مشخص نیست و باید منتظر نتیجه تحقیقات این پرونده باشیم.

,

 

,

متین منتظمی، دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ائل با اشاره به این اظهارات اژه‌ای، گفت: ویژه‌خواریهای حسین فریدون را سازمان بازرسی کل کشور علنی کرده است، از این رو شخص رئیس جمهور محترم باید با برادرش برخورد قاطعانه کند.

,

وی در ادامه ابراز تاسف کرد که هنوز رئیس‌جمهور و دولت نسبت به این مسئله واکنش نشان نداده‌اند.

,

این فعال دانشجویی در ادامه با تاکید بر لزوم برکناری «حسین فریدون» گفت: رئیس‌جمهور به دلیل ویژه‌خواریهای برادرش او را از مسئولیتهای دولتی برکنار و بابت این موضوع از مردم عذرخواهی کند.

,

وی تاکید کرد:‌ سکوت حجت الاسلام روحانی در این قضیه بی‌معناست و نوعی نمک پاشیدن روی زخم مردم پس از رسوایی فیشهای حقوقی نجومی مدیران دولتی است.

,

منتظمی تصریح کرد: دولت اگر واقعا اعتقاد به شفاف‌سازی مالی دارد بیاید و در رابطه با برادر رئیس‌جمهور شفاف‌سازی کند. برای مردم امروز این سوال وجود دارد که چرا با این همه مطالبه‌ای که در مورد آقای فریدون وجود دارد دولت هیچ توضیحی در این رابطه نمی‌دهد.

,

وی در پایان با یادآوری حاشیه‌سازیهای اطرافیان رئیس دولت دهم خاطرنشان کرد: اقدامات حاشیه‌سازی «حسین فریدون» در دولت روحانی، شباهت زیادی به اطرافیان رئیس‌جمهور پیشین دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه