اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی؛

بودجه دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در جلسه هیات امنای استان به تصویب رسید + تصویر

بودجه دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در جلسه هیات امنای استان به تصویب رسید + تصویر
رئیس دانشگاه ازاد اسلامی تاکید کرد یکی از مسائل مهم در دانشگاه آزاد اسلامی توجه به موضوعات فرهنگی است؛ او اعلام کرد تاکنون دانشگاه آزاد اسلامی، 991 طرح ماندگار فرهنگی را در 31 استان انجام داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد، دکتر حمید میرزاده در جلسه هیات امنای استان چهارمحال و بختیاری با تسلیت مجدد به مناسبت درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، گفت: «آیت‌الله برای ایران سردار سازندگی، برای دانشگاه آزاد اسلامی به مثابه یک جان جاودان و برای مردم ایران یک پناهگاه فکری مقبول اجتماعی بود.»

او ادامه داد: «هنوز داغ فراق ایشان پررنگ است، تمام تلاش خود را برای تحقق آرزوها و اهداف آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم کرد.»

رئیس دانشگاه آزاداسلامی افزود: «تاثیر تاسیس این دانشگاه در جای جای کشور به خوبی ملموس و معلوم است، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی چه قبل از انقلاب و چه پس از آن، خدمات بزرگی را برای تثبیت و استقرار نظام و توسعه و آبادی کشور انجام داده است که از جمله آن می‌توان به تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که موجب توسعه علمی، پژوهشی، فرهنگی، اقتصادی و ... کشور شد، اشاره کرد.»

۳ نفر از آتش‌نشانان شهید از دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بودند

او همچنین درگذشت آتش‌نشانان در حادثه آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو را تسلیت گفت و ادامه داد: «شهادت آتش‌نشانان که برای حفظ جان مردم جان‌فشانی کردند، قابل تقدیر است. متاسفانه ۳ نفر از آنان از دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بوده‌اند که به خانواده آنان تسلیت می‌گوییم.»

میرزاده به رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم جهانی اشاره کرد و گفت: «امروز دانشگاه آزاد اسلامی در نمایه‌های بین‌المللی با رتبه ۱۵۸ جزو ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته و موجب صعود رتبه علمی ایران شده است به طوری که ۲۰درصد تولید علمی ایران متعلق به این دانشگاه است.»

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی افزود: «این دانشگاه امروز به عنوان مدل جهانی برای توسعه پایدار علم و فناوری در دنیا شناخته شده است زیرا بدون اتکا به دولت و با بودجه مردم این مجموعه عظیم ایجاد شده است.»

او ادامه داد:‌ «دانشگاه مسئول فرهنگ‌سازی است. یکی از مسائل مهم در دانشگاه آزاد اسلامی توجه به موضوعات فرهنگی است که در همین راستا اولین شورایی که در این دانشگاه تاسیس شد شورای راهبردی فرهنگی اجتماعی متشکل از بزرگان کشور بود.»

واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی باید به اجرای طرح‌های ماندگار فرهنگی توجه بیشتری داشته باشند

میرزاده افزود: «واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی باید به اجرای طرح‌های ماندگار فرهنگی توجه بیشتری داشته باشند. امروز دانشگاه آزاد اسلامی ۹۹۱ طرح ماندگار فرهنگی را در ۳۱ استان انجام داده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین خطاب به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: «باید به طرح‌های ماندگار فرهنگی توجه بیشتری داشته باشید و اعتبار لازم همانند سال گذشته به آن تخصیص داده شود.»

همچنین میرزاده از زحمات دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس استان چهارمحال و بختیاری تشکر و قدردانی کرد.

در پایان جلسه هیات امنای استان چهارمحال و بختیاری، بودجه این استان شامل ۶۲میلیارد تومان از حیث منابع و مصارف و ۵۲میلیارد تومان از حیث درآمد و هزینه، به تصویب اعضای جلسه هیات امنای استان رسید.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه