اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اعلام حمایت فعالان سیاسی-فرهنگی از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در باوی+بیانیه رسمی

اعلام حمایت فعالان سیاسی-فرهنگی از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در باوی+بیانیه رسمی
جمعی از فعالان سیاسی-فرهنگی شهرستان باوی با انتشار بیانیه ای از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی حمایت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باوی نیوز: جمعی از فعالان سیاسی-فرهنگی شهرستان باوی با انتشار بیانیه ای از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی حمایت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باوی نیوز,

در این بیانیه که متن آن در اختیار پایگاه خبری باوی نیوز قرار گرفته آمده است:

,

بسم الله الرحمن الرحیم
یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ ﴿سوره محمد آیه ۷﴾

,
,

اکنون با عنایت ذات احدیت جلت و عظمته و فداکاری ملت بزرگ ایران و پرچمداری ولایت مطلقه فقیه انقلاب بزرگ اسلامی ملت ایران به عمر چهل‌ساله خود نزدیک می‌شود و قدرت روز افزودن آن دشمنان اسلام را خشمگین و مظلومان و ستمدیدگان را به آینده درخشان امیدوار کرده است.

,

در قسمت دیگری از این بیانیه آورده شده است: بنا به فرموده بزرگ رهبر انقلاب، اتحاد شوم دشمنان داخلی و خارجی حادثه جنگ احزاب صدر اسلام را تداعی می‌کند، طرفداران جبهه حق تحت پرچم ولی امر و نائب امام عصر ارواحنا له الفداه باید صفوف خود را محکم و یکپارچه کنند.

,

در ادامه ذکر می‌شود: امروز دیگر بحث چپ و راست و تندرو و کندرو مطرح نیست، بلکه رویارویی حق و باطل است و قرآن کریم فقط دو حزب را نام می‌برد و آن حزب‌الله و حزب شیطان است؛ با کمال مسرت شنیده شده که دلسوختگان انقلاب و خواص با بصیرت جبهه حق تحت عنوان جبهه مردمی انقلاب اسلامی آهنگ وحدت عمومی ملت انقلابی ایران را به صدا درآورده‌اند.

,

این بیانیه می‌افزاید: نظر به اعلام موجودیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی و مواضع و اهداف اعلام شده از طرف آن، ما نیروهای ولایی و انقلابی شهرستان باوی ضمن حمایت از این تشکل خودجوش مردمی، آمادگی خود را برای پیوستن به این حرکت عظیم و جهادی برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب و امام راحل(ره) با وحدت همه دلسوزان انقلاب تحت زعامت ولی‌امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اعلام می‌کنیم و امیدواریم با این ابتکار خداپسندانه، به دور از تفرقه و تشتت و با وحدت و همدلی، شاهد انسجام همه وفاداران به انقلاب، حول محور ولایت برای حل معضلات کشور با تکیه بر نیروهای متعهد، متخصص و انقلابی‌ گام‌های بلند و اساسی برداشته شود.

,

و من الله التوفیق
جمعی از فعالان سیاسی فرهنگی شهرستان باوی

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه