به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوردپیام: ماموستا محمودی در خطبه های امروز نماز جمعه گفت: دوری از انسانهای خراب، بد اخلاق، بی اعتقاد و شرخواه لازم و ضروری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوردپیام, کوردپیام,وی اظهار کرد: والدین و بزرگان هر خانواده باید به بچه هایشان و افراد تحت تکفلشان یاد بدهند که از انسانهای خراب دوری کنند، چون عاقبت و سرانجام نزدیکی از آنها تباهی است.
,امام جمعه پیرانشهر با اشاره به آیه 68 و 69 سوره انعام که آن زمان در مکه نازل شد ، افزود: در آن زمان مسلمانان تعدادشان کم و مشرکان زیاد کم بود و وقتی مسلمانان برای عبادت به مسجد الحرام می رفتند، مشرکان در هر کوی و برزنی دسته ای جمع و می نشستند و افترا و بی احترامی به قرآن می کردند و خداوند در آن آیه ها فرمودند که مسلمانان از این آدم های خراب و اشرار دوری کنند و از معاشرت با آنها خودداری نمایند.
,ماموستا محمودی گفت : امروز این آدمهای خراب و اشرا این داعش ها و گروههای تکفیری هستند که فساد اجتماعی، اخلاقی و سیاسی دارند که لازم است از آنها دوری کنید و بیشتر از این به آنها اجازه رشد داده نشود.
,وی نسبت به این گروهک های تکفیری تصریح کرد: که اسلام اصلا اعمال آنها را قبول ندارد ، آنها با اعتقاد غلطی که دارند براساس هوا و هوس و میل خود بحث و گفتگو می کنند و جوانان را منحرف می کنند آنها براساس مطالعه و تحقیق در هیچ جای صحبت نمی کنند پس لازم و ضروری است که والدین خانوادهایشان را طوری تربیت کنند که از این انسانها دوری کنند.
,امام جمعه پیرانشهر در بخش دیگری از سخنان خود به دهه مبارکه فجر اشاره کرد و گفت: روز 12 بهمن روز آمدن امام خمینی (ره) به میهن اسلامی بود که بعد از 15 سال تبعید به کشور برگست تا نوری برای روشنایی و سرعت بخشیدن به انقلاب اسلامی باشد.
,ماموستا محمودی اظهار کرد: دهه مبارکه فجر یک نور روشنایی و الگو برای کشورهای مستعمره بود تا از چنگال استعمارگران خود را برهایند و مسلمانان را آگاه کرد که ذلت و خواری را قبول نکنند و در برابر کافران بایستند.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه