اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت گنبدکاووس:

اوباما با شعار صلح آمد و با میراث جنگ رفت/سیاست های آمریکا نسبت به ایران فرقی نخواهد کرد

اوباما با شعار صلح آمد و با میراث جنگ رفت/سیاست های آمریکا نسبت به ایران فرقی نخواهد کرد
امام جمعه موقت گنبدکاووس گفت: ترامپ و امثال ترامپ بدانند؛ اگر بخواهند با این ملت در بیافتند، ملت ایران درسی به آنها خواهد داد که تا آخر عمر فراموش نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، حجت الاسلام جعفر رعایتی با بیان این مطلب در ادامه به میزان بدهکاری آمریکا در جهان اشاره کرد و گفت: اینکه امروز می بینید آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند برای این است که مردم ما پشتیبان ولایت فقیه هستند.
وی با بیان اینکه در هفته گذشته  شاهد تحلیف ریاست جمهوری آمریکا بودیم، افزود: برخی در کشور زمزمه می کنند که ما نسبت به آمریکا بدبین هستیم، این را به آنها باید بگوییم که هر رئیس جمهوری که در آمریکا به روی کار آمد، دشمنی خود را در حرف و عمل به ایران نشان داده است.
اوباما با شعار صلح آمد و با میراث جنگ رفت
حجت الاسلام رعایتی با اشاره  به اینکه اوباما را می گفتند فردی دموکرات و صلح طلب است، تصریح کرد: اوباما در زمان ریاست جمهوری خود دو برابر بوش به کشورها سلاح فروخته  و داعشی را به راه انداخته که این همه فجایع ایجاد کرده است، اوباما با شعار صلح آمد و با میراث جنگ رفت.
امام جمعه موقت گنبدکاووس با بیان اینکه سیاست های آمریکا فرقی نکرده است، افزود:با بروی کار آمدن ترامپ اوضاع آمریکا آشفته شده و این کشور در مرحله سختی قرار گرفته است، اینها همه نمایانگر صحبت امام(ره)  که فرمود: "آمریکا هیچ غلطی نمی تواند کند "و رهبر معظم انقلاب که فرمودند:" آمریکا قابل اعتماد نیست" است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بروز حادثه پلاسکو در تهران، تصریح کرد: این حادثه بیان کرد که باید به ایمنی بنا ها توجه کنیم و از سویی سختی کاری که آتش نشانها انجام دادند، تبلور ایثار و فداکار بود نشان داد مردم ما در قشرهای مختلف بدون توجه به حزب و گروهها جانهای خود را فدا می کنند.
حجت الاسلام رعایتی با بیان اینکه راه کسب عزت، پیروی از خداست، گفت: کسی که می خواهد عزتمند شود باید قناعت و انصاف داشته باشد و با گذشتی که در جامعه بروز می دهد، خداوند دلها را متوجه او می کند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,
,
, اوباما با شعار صلح آمد و با میراث جنگ رفت, اوباما با شعار صلح آمد و با میراث جنگ رفت,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه