اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عدم عقب نشینی ساختمان جدید ثبت احوال راور و پاسخ شهردار این شهر+تصاویر

عدم عقب نشینی ساختمان جدید ثبت احوال راور و پاسخ شهردار این شهر+تصاویر
در همین چند ماه گذشته بود که عملیات احداث ساختمان جدید اداره ثبت و احوال راور آغاز شد و اما نکته قابل توجه برای ساخت این بنا عدم عقب نشینی و حتی تجاوز این ساختمان به داخل کوچه مجاورش می باشد که تصاویر نیز گویای چنین مسئله ای است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛در همین چند ماه گذشته بود که عملیات احداث ساختمان جدید اداره ثبت و احوال راور آغاز شد و پس از مدتی کوتاه نقشه ساختمانی این بنا نیز اجرا و آماده انجام فونداسیون شد؛ اما نکته قابل توجه برای ساخت این بنا عدم عقب نشینی و حتی تجاوز این ساختمان به داخل کوچه مجاورش می باشد که تصاویر نیز گویای چنین مسئله ای است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاروانسرا,

با توجه به اینکه زمین این ساختمان با خیابان اصلی شهر راور مجاور است و روزانه این وضعیت مورد رویت تعداد زیادی از همشهریانمان قرار می گیرد شاهد اعتراض وو واکنش هایی نسبت به ساخت این بنا بدلیل عدم عقب نشینی و حتی تجاوز به حریم کوچه هستیم.
بطوری که عده ای نیز بر این باورند چنین اتفاقی نوعی تبعیض در قبال شهروندان عادی و یک نهاد دولتی است چرا که اگر فردی عادی بخواهد در همین زمینن ساختمانی بسازد نه تنها اجازه تجاوز به حریم کوچه را ندارد بلکه می بایست عقب نشینی چند متری داشته باشد!
اما تداوم اعتراض ها باعث شد، کاروانسرا برای روشنی و ریشه یابی این موضوع به سراغ شهردار راور برود و پاسخ وی را جویا شود، که در اینباره علی یزدانپاه گفت:: زمین این ساختمان در محدوده شهرک آزادگان می باشد و علت تجاوز به کوچه نیز سیستم خاص شهرک سازی با توجه به طرح ورود و خروج در این چنین شهرک هایی می باشد.
شهردار راور تصریح کرد: به دلیل کاهش مخاطرات برای شهروندان ساکن در این چنین شهرک هایی انتهای کوچه های شهرک را بطور کامل و یا به صورت کم عرض میی بندند تا اهالی شهرک از یک ورودی و خروجی اصلی استفاده کنند و نمونه این طرح را نیز در شهرک طباطبایی و بحرالعلوم کرمان می بینیم.
وی با بیان اینکه احداث ساختمان ثبت احوال کاملاً قانونی بوده و هیچ گونه تخلفی از سوی هیچ ارگانی رخ نداده است، افزود: حتی اگر این زمین مربوط به یکک شهروندی عادی نیز بود، می بایست این چنین ساخته می شد.

,
,
,
,
,
, ,

, ,

, ,

, ,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه