logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بحران در ستاد بحران ایلام؛

ستاد بحرانی که بحران آفرینی می کند/از تاخیر در گرد و غبار تا عدم تعطیلی در بوران و برف

ستاد بحرانی که بحران آفرینی می کند/از تاخیر در گرد و غبار تا عدم تعطیلی در بوران و برف
بسیاری از شهروندان ایلامی از عملکرد ستاد بحران استان ابراز نارضایتی کرده و ابراز داشتند این ستاد خود دچار بحران شده که در گرد و غبار اعلام تاخیر و در برف و بوران حتی یک ساعت هم اعلام تاخیر نمی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام پویا، در روزهایی که همه مردم چشم انتظار بارش رحمت الهی بودند، نزول نعمت های آسمانی باعث خوشحالی بیش از حد مردم شد؛ به حدی که به مانند روزهای تعطیل خوب، مردم به دامنه های برف گیر و تفریحی ایلام جهت گذراندن یک روز سرد و برفی رفتند.
 
از دیشب شهروندان ایلامی پای گیرنده های خود نشسته بودند و یا در کانال های خبری به دنبال اعلام تعطیلی مدارس و ادارات بودند که بالاخره در کانالهای خبری مجازی تعطیلی مدارس ابتدایی در برخی از مناطق استان از سوی روابط عمومی آموزش و پرورش اعلام شد.
 
اما امروز صبح گوینده صدای مرکز ایلام اعلام کرد بسیاری از شهروندان تماس گرفته اند و در خصوص تعطیلی سایر مقاطع تحصیلی و ادارت سوال می کنند و پیگیر اعلام خبر ستاد بحران استان هستند  که هنوز اطلاعیه ای در این خصوص به دست ما نرسیده است.
 
این در حالی است که هواشناسی استان به درستی پیش بینی روزهای برفی را برای آسمان ایلام کرده بود و در اطلاعیه های مکرر خود به بارش برف و باران تا پایان روز یکشنبه اشاره کرده ولی ستاد بحران به این موضوع بی اعتنا بود و صبح امروز با تاخیر فراوان و پس از آنکه دانش آموزان راهنمایی و دبیرستانی با درب بسته مدارس روبرو شدند تعطیلی را اعلام کرد.
 
خبرنگار ایلام پویا که در چهار راه پیام نور ایلام با تعدادی از دانش آموزان معترض به این تصمیم روبرو شده بود گفت: بسیاری از دانش آموزان صبح امروز با درب بسته مدارس روبرو شدند و نسبت به تاخیر در اعلام تعطیلی ستاد بحران و آموزش و پرورش استان ابراز نارضایتی داشتند.
 
تعدادی از این دانش آموزان ابراز داشتند: تا ساعت 7 و 15 دقیقه صبح  کنار رادیو به گوش بودیم و منتظر اعلام تعطیلی و یا تاخیر از سوی ستاد بحران بودیم که وقتی خبری از تعطیلی و تاخیر نشد به سوی مدارس خود راه افتادیم که پس از طی مسافت با مشقت فراوان بادرب بسته مدارس روبرو شدیم.
 
همچنین تعدادی از کارمندان ادارات نیز به عدم تعطیلی ادارات اعتراض داشتند و از تصمیم های عجیب و همیشگی ستاد بحران گله مند بودند.
 
یکی از این کارمندان به خبرنگار ایلام پویا گفت: ستاد بحران خود دچار بحران شده و در گرد و غبار اعلام تاخیر و در روزهای برفی حتی یک ساعت هم اعلام تاخیر نمی کند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام پویا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه