به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "کلثوم غفاری" مدیرکل جدید زنان و خانواده استانداری گلستان گفت: هدف این نهاد، ارتقاء جایگاه بانوان در سطح استان و آموزش مسائل اجتماعی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین, "کلثوم غفاری" مدیرکل جدید زنان و خانواده استانداری گلستان گفت: هدف این نهاد، ارتقاء جایگاه بانوان در سطح استان و آموزش مسائل اجتماعی است.,وی افزود: بحث مبارزه با آسیب های اجتماعی در کانون گرم خانواده و اجتماع در دستور کار این ارگان قرار دارد و باید این موضوع را در نظر گرفت که جایگاه بانوان در جامعه به فراموشی سپرده نشود.
, وی افزود: بحث مبارزه با آسیب های اجتماعی در کانون گرم خانواده و اجتماع در دستور کار این ارگان قرار دارد و باید این موضوع را در نظر گرفت که جایگاه بانوان در جامعه به فراموشی سپرده نشود.,"غفاری" تصریح کرد: تحقق سند چشم انداز 1404 از دیگر برنامه های این سازمان در طول این سالها بوده است و باید این را در نظر گرفت که نقش بانوان در عرصه های مختلف کشور قابل محسوس است.
, "غفاری" تصریح کرد: تحقق سند چشم انداز 1404 از دیگر برنامه های این سازمان در طول این سالها بوده است و باید این را در نظر گرفت که نقش بانوان در عرصه های مختلف کشور قابل محسوس است.,مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری گلستان از برنامه های دهه فجر این نهاد در طول ایام دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: برگزاری همایش ها، کارگاه های آموزشی، جشنواره ها، مصاحبه ها، مسابقات فرهنگی و ورزشی، فعالیت های پژوهشی، تلبغ و اطلاع رسانی ها و .... در سطح دستگاه ها خواهیم داشت که از جمله برنامه های این نهاد خواهد بود.
, مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری گلستان از برنامه های دهه فجر این نهاد در طول ایام دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: برگزاری همایش ها، کارگاه های آموزشی، جشنواره ها، مصاحبه ها، مسابقات فرهنگی و ورزشی، فعالیت های پژوهشی، تلبغ و اطلاع رسانی ها و .... در سطح دستگاه ها خواهیم داشت که از جمله برنامه های این نهاد خواهد بود.,وی اذعان کرد: بالغ بر 2 هزار و 45 برنامه در فرمانداری ها و شهرستان ها و 1114 برنامه در دستگاه های اجرایی در امر بانوان برگزار خواهد شد.
, وی اذعان کرد: بالغ بر 2 هزار و 45 برنامه در فرمانداری ها و شهرستان ها و 1114 برنامه در دستگاه های اجرایی در امر بانوان برگزار خواهد شد.,"غفاری" در خصوص برنامه های شاخص این نهاد در استان در طول ایام دهه فجر تصریح کرد: از جمله برنامهای شاخص این نهاد در طول ایام دهه مبارک فجر، برگزاری نمایشگاه توانمندی های زنان در عرصه های مختلف می باشد.
, "غفاری" در خصوص برنامه های شاخص این نهاد در استان در طول ایام دهه فجر تصریح کرد: از جمله برنامهای شاخص این نهاد در طول ایام دهه مبارک فجر، برگزاری نمایشگاه توانمندی های زنان در عرصه های مختلف می باشد.,وی گفت: آنچه در این نمایشگاه برای ما مد نظر است، معرفی توانمندی های بانوان و نمایش گذاشتن گوشه ای از فعالیت بانوان در دستگاه های متعدد کاری در سطح استان می باشد.
, وی گفت: آنچه در این نمایشگاه برای ما مد نظر است، معرفی توانمندی های بانوان و نمایش گذاشتن گوشه ای از فعالیت بانوان در دستگاه های متعدد کاری در سطح استان می باشد.,مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری گلستان در خصوص زمان برگزاری این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه از تاریخ 16 بهمن فعالیت خود را آغاز و تا 22 بهمن در محل سالن ورزشی تختی گرگان برگزار می شود.
, مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری گلستان در خصوص زمان برگزاری این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه از تاریخ 16 بهمن فعالیت خود را آغاز و تا 22 بهمن در محل سالن ورزشی تختی گرگان برگزار می شود.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه