به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفری رئیس اداره هواشناسی فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری دیمه نیوز،میزان بارش باران و برف طی 72 ساعت گذشته تاکنون به ترتیب 8 میلی متر و 16سانتی متر(معادل8) میلی متر اعلام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جعفری رئیس اداره هواشناسی فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار , پایگاه خبری دیمه نیوز, ،میزان بارش باران و برف طی 72 ساعت گذشته تاکنون به ترتیب 8 میلی متر و 16سانتی متر(معادل8) میلی متر اعلام شد.,رئیس هواشناسی فیروزکوه خبر داد: میزان بارش باران در ارتفاعات شهرستان فیروزکوه 19 میلی متر و بارش برف 44 سانتی متر می باشد.
,وی خاطرنشان کرد: در ارتفاعات3 هزار متری امین آباد که ایستگاه هواشناسی شهرستان در این منطقه دایر است، میزان بارش برف به یک متر و30 سانت رسید.
,همچنین میزان بارش برف در سطح جاده و در گردنه ها 30 سانتی متر است؛ که این سامانه بارشی حداکثر تا ساعت 6 بعدازظهر از شهرستان خارج می شود.
,جعفری از کاهش دما از امروز و امشب در شهرستان خبر داد و اظهار کرد: از روز دوشنبه با افزایش دما روبرو هستیم.
,رئیس هواشناسی فیروزکوه گفت: پیش بینی می شود از شب چهار شنبه این هفته تا 72ساعت آینده شاهد کاهش شدید دما، بارش برف و ناپایداری در سطح شهرستان باشیم و این روند تا جمعه ادامه پیدا کند.
,وی در ادامه اعلام کرد: بهمن ماه سال جاری شهرستان پر باران است، بارندگی اسفند 95 نسبت به سال گذشته بیشتر و دمای هوا هم پایین تر است.
,,
ارسال دیدگاه