اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل ثبت احوال مازندران:

صدور شناسنامه در مازندران یک روزه انجام می‌شود/ «نازنین زهرا» و «ابوالفضل» بیشترین نام‌های انتخابی نوزادان در مازندران

صدور شناسنامه در مازندران یک روزه انجام می‌شود/ «نازنین زهرا» و «ابوالفضل» بیشترین نام‌های انتخابی نوزادان در مازندران
مدیر کل ثبت احوال مازندران گفت: به اندازه کافی شناسنامه خام در اداره کل ثبت احوال مازندران موجود است و امکان تحویل یک‌روزه شناسنامه در استان فراهم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوشهرآنلاین، علی رجبی در جمع خبرنگاران در نوشهر با بیان اینکه واجدین شرایط دریافت کارت هوشمند ملی در استان 2 میلیون و 700 هزار نفر هستند، اظهار کرد: در سال جاری سهمیه استان 640 هزار نفر است که تاکنون 770 هزار نفر ثبت‌نام کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوشهرآنلاین,

وی افزود: 350 هزار نفر کارت ملی خود را تحویل نگرفتند که تا پایان سال ضمن اینکه در حال ثبت‌نام جدید هستیم، کارت‌های ثبت‌نامی گذشته را هم تحویل می‌دهیم تا در زمان انتخابات واجدین شرایط در استان مازندران مشکلی نداشته باشند.

مدیرکل ثبت احوال مازندران خاطرنشان کرد: در گذشته به سبب کمبود کارت، صدور کارت با تاخیر انجام می‌شد اما اکنون ظرف مدت یک‌ماه کارت ملی صادر می‌شود و تلاش داریم تا از سال آینده به روز شود.

وی با اشاره به اینکه همکاران ما در سراسر استان برای ثبت‌نام کارت ملی هوشمند و شناسنامه در دفاتر پیشخوان و ادارات پست آمادگی دارند، گفت: به اندازه کافی شناسنامه خام در اداره کل ثبت احوال مازندران موجود است و امکان تحویل یک‌روزه شناسامه در استان فراهم است.

رجبی همچنین با بیان اینکه در انتخابات سال آینده، ثبت‌احوال مازندران آمادگی کامل را دارد، اضافه کرد: استعلام‌ها سریعاً پاسخ داده می‌شود و اگر کسانی در روز انتخابات درباره شناسنامه یا کارت ملی مشکلی داشته باشد در آن روز تمامی ادارات ثبت احوال در سراسر استان باز است و پاسخگوی مردم خواهند بود.

وی درباره قابلیت اجرایی کارت‌های هوشمند در مازندران، بیان کرد: ثبت احوال این آمادگی را دارد و فقط نیاز است تا دستگاه‌های اجرایی از کارتخوان استفاده کنند و از سال آینده این فرایند ابتدا از بانک‌ها شروع می‌شود.

مدیرکل ثبت احوال مازندران اظهار کرد: رشد جمعیت در مازندران 1.03 درصد است، در حالی که این رشد جمعیت درکشور 1.3 درصد است که به میزان 0.27 از حد نساب کشوری پایین‌تر هستیم.

وی یادآور شد: نرخ طلاق در مازندران در 10 ماه امسال 2.4 درصد است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 0.7 درصد کاهش داشته و میزان مرگ و میر هم در 10 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته برابر است.

رجبی در پایان گفت: طبق آمار ولادت در 10 ماهه امسال، آمار متولدین نوزاد پسر بیشتر از دختر است و "زهرا" و "نازنین زهرا" میان نوزادان دختر و "ابوالفضل" هم میان نوزادان پسر فراوان‌ترین اسامی هستند که خانواده‌ها برای فرزندان خود انتخاب کرده‌اند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه