اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انحراف افکار جوانان با شبکه های ماهواره/ جولان بدحجابی و غفلت متولیان حجاب و عفاف

انحراف افکار جوانان با شبکه های ماهواره/ جولان بدحجابی و غفلت متولیان حجاب و عفاف
دشمن این روزها تلاش دارد تا در جنگ نرم به وسیله شبکه های ماهواره فکر جوانان را منحراف کند و بدحجابی را ترویج دهد و در این میان غفلت متولیان حجاب و عفاف به خوبی دیده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  بازتاب بروجرد هوا به شدت سرد شده، چهره زمستان این روزها بیشتر نمایان شده و پوشیدن لباس های گرم بسیار مهم است اما متاسفانه جولان بدحجابی در این سرمای هوا هم دیده می شود و برخی ازبانوان در بروجرد با پوشش های نامناسب مانند شال و کلاه در خیایانها حاضر می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد,  بازتاب بروجرد, هوا به شدت سرد شده، چهره زمستان این روزها بیشتر نمایان شده و پوشیدن لباس های گرم بسیار مهم است اما متاسفانه جولان بدحجابی در این سرمای هوا هم دیده می شود و برخی ازبانوان در بروجرد با پوشش های نامناسب مانند شال و کلاه در خیایانها حاضر می شوند.,


انگار خیابانها جایی برای نمایش دادن انواع لباسها و مُدهایی است که توسط شبکه های ماهواره نمایش داده می شود، شبکه هایی که همه اهدافشان را برای ترویج بدحجابی و بی بند و باری به کار گرفته و برای پیشرفت در این کار از تصاویر نامناسبی استفاده می کنند.

,
,


گرچه ماهواره ها با اهداف مختلفی فعالیت دارند اما از بین بردن عقاید و افکار دینی جوانان و ترویج بد حجابی در صدر برنامه های آنها قرار دارد، با رواج بدحجابی کم کم آسیب های دیگری هم به وجود می آید.

,
,


بدحجابی تنها مختص قشر خاص و جای خاصی نیست بلکه فقط کافیست تا با قدم زدن در چند خیابان وضعیت حجاب را از نزدیک مشاهده کنی، این در حالیست که متولیان مربوطه حجاب و عفاف از این مهم غافل شده و روز به روز شاهد گسترش بدحجابی هستیم.

,
,


"علیرضا دلیری" فرمانده انتتظامی بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: پلیس امنیت اخلاقی روزانه تذکرات لازم را به افرادی که با پوشش های نامناسب در خیابان حضور دارند می دهد.

,
,


وی اضافه کرد: گشت زنی و جمع آوری کالاها و لباس هایی که متناسب با فرهنگ و جامعه نیستند از دیگر اقدامات است که در برخی از موارد منجر به پلمپ فروشگاه نیز می شود اما تعداد افراد بدحجاب اندک است.

,
,


به گفته وی برخوردهای تند در رعایت حجاب نمی تواند اثر گذار باشد و نیاز است برنامه هایی برای آگاهی جوانان، فواید حجاب و آثار بدحجابی تهیه شود و می طلبد در این راستا برای ترویج حجاب و عفاف فرهنگ سازی شود.

,
,


دلیری به نقش شبکه های ماهواره ای و اجتماعی در ترویج بدحجابی اشاره کرد و افزود: امروزه تلاش دشمن این است که از طریقی بتواند انواع مُد و لباس هایی را که با پوشش ما تناسبی ندارند را در بین جوانها تبلیغ کند که از طریق شبکه های ماهواره ای برای انحراف فکرجوانها تلاش می کند.

,
,


وی بیان کرد: متاسفانه برخی از افراد بدون این که خودشان اقدامی کنند، مسئله را به کوتاهی دیگران نسبت می دهند که نیاز است برای ترویج حجاب و عفاف اقدام و عمل در کنار هم باشد و ترویج حجاب از خانواده آغاز شود.

,
,


فرمانده انتظامی بروجرد تصریح کرد: افرادی که پوشش مناسبی ندارند بعد از تذکرات لازم، مشاروه نیز به آنها ارائه می شود.

,
,


 "محمد حسین جاویدان نیا"  مسئول دفتر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر بروجرد گفت: بسیاری از لباسهایی که پوشش مناسبی ندارند به صورت قاچاق وارد می شوند که بخش زیادی از آنها جمع آوری می شود.

,
,


وی افزود: ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر به افرادی که پوشش مناسبی ندارند و بدحجاب هستند تذکرات لازم را ارائه می دهد.
به گزارش بازتاب بروجرد برای ترویج حجاب و عفاف و جلوگیری از بدحجابی باید اقدامات مناسبی صورت گیرد و همه دستگاه ها برای این برنامه به صورت جدی وارد عمل شوند.

,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه