اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره نظارت و ارزیابی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو:

بازدید سرزده کارشناسان تجهیزات پزشکی از واحدهای صنفی شهرتهران/برخورد جدی با کالاهای قاچاق+تصاویر

بازدید سرزده کارشناسان تجهیزات پزشکی از واحدهای صنفی شهرتهران/برخورد جدی با کالاهای قاچاق+تصاویر
رئیس اداره نظارت و ارزیابی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارواز اجرای پنجمین مرحله نظارت بر واحدهای صنفی تجهیزات و ملزومات پزشکی شهر تهران درروز گذشته 10 بهمن ماه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس مجید حمیدی، رئیس اداره نظارت و ارزیابی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو درگفتگو با خبرنگار پایگاه خبری یازمان غذا و دارو  " ایفدانا " از اجرای پنجمین مرحله نظارت بر واحدهای صنفی تجهیزات و ملزومات پزشکی شهر تهران خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  ایفدانا,

وی افزود: پس از ابلاغ دستورالعمل نظارت و ارزیابی حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی به معاونت های غذا و دارو در اواخر آبان ماه سالجاری، نظارت و ارزیابی واحدهای صنفی تجهیزات و ملزومات پزشکی شهر تهران با همکاری کارشناسان اداره کل تجهیزات پزشکی و کارشناسان دانشگاه های شهید بهشتی، تهران و ایران آغاز گردید و روز گذشته 10 بهمن ماه سالجاری پنجمین مرحله از این نظارت ها در قالب تیم های مشترک اجرا شد و واحدهایی که تخلف و کالای تقلبی داشته باشند برخورد جدی می شود.

,

مهندس حمیدی اظهار داشت: طی یک ماه گذشته از بیش از 50 واحد صنفی در سطح شهر تهران بازرسی بعمل آمده که در این بازدیدها، بازرسان اصناف نیز به همراه کارشناسان حضورداشتند.

,

وی ادامه داد: کارشناسان تجهیزات پزشکی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی نیز پس از ابلاغ دستورالعمل نظارت و ارزیابی و بر اساس فواصل زمانی تعیین شده دردستورالعمل می بایست نسبت به برنامه ریزی و انجام نظارت و ارزیابی از واحدهای صنفی استان یا شهر با همکاری بازرسان اتحادیه و اصناف اقدام شایسته بعمل آورده و نتایج را بر اساس چک لیست های ارسالی طی دستورالعمل مذکور تکمیل و در سامانه بارگذاری نمایند.

,

رئیس اداره نظارت و ارزیابی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در پایان اظهارداشت: نتیج نظارت ها و مشکلات مشاهده شده طی جلساتی با اتحادیه های مربوطه طرح خواهد شد و می بایست دوره های آموزشی جهت آموزش ضوابط  و مقررات جاری در حوزه تجهیزات پزشکی برای واحدهای صنفی با همکاری اتحادیه مربوطه برگزار گردد.

,

برای دیدن گزارش تصویری اینجا کلیک کنید.

,  اینجا,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه