اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام‌جمعه گناباد:

اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها با دغدغه‌مندی دانشجویان به جامعه و ارزش‌های اسلامی محقق می‌شود

اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها با دغدغه‌مندی دانشجویان به جامعه و ارزش‌های اسلامی محقق می‌شود
امام جمعه گناباد گفت: شرط تحقق‌اسلامی شدن دانشگاه‌ها، دغدغه‌مندی دانشجویان به جامعه و ارزش‌های اسلامی است و خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب‌اسلامی شاهد دغدغه‌مندی دانشجویان نسبت به موضوعات جامعه و ارزش‌های والای دینی هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای‌گناباد، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام‌جمعه گناباد ظهر امروز در دیدار اساتید و رؤسای بسیجی مراکز آموزش عالی گناباد که به مناسبت دهه‌فجر انقلاب‌اسلامی صورت گرفت، گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی توسعه و رونق آموزش و مراکز آموزش عالی بود به گونه‌ای که در گناباد قبل از انقلاب تنها یک دانش‌سرا وجود داشت اما امروز مراکز آموزش عالی متعدد با بیش از 10 هزار دانشجو در این شهرستان وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای‌گناباد,

وی اظهار کرد: علاوه بر آن، اکثر اساتید دانشگاه‌ها قبل از انقلاب به علت فضای غرب‌زدگی حاکم بر کشور، افرادی اسلام‌ستیز بودند و هیچ توجهی به معنویات و ارزش‌های اسلامی نداشتند اما با آغاز مبارزات امام خمینی(ره) با استعمار و استبداد شاهد تبلور اساتید دانشگاهی انقلابی که توجه به ارزش‌های ولای اسلام دارند بوده و هستیم.

,

صادقی با بیان اینکه یکی از اهداف امام راحل و مقام معظم رهبری، اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها بوده و است، تصریح کرد: اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها به معنای تدریس دروس حوزوی در دانشگاه‌ها نیست بلکه به معنای ارائه خدمت به جامعه و مردم بر اساس تخصص و دانش است.

,

امام‌جمعه گناباد شرط تحقق اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها را دغدغه‌مندی دانشجویان به جامعه و ارزش‌های اسلامی دانست و افزود: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب‌اسلامی شاهد دغدغه‌مندی دانشجویان نسبت به موضوعات جامعه و ارزش‌های والای دینی هستیم و این مهم با حضور اساتید بسیجی که دغدغه انتقال این مفاهیم به نسل جوان دارند، محقق شده است.

,

صادقی ادامه داد: با این وجود هنوز مشکلاتی زیادی وجود دارد که باید به همت اساتید بر طرف شود اما روحیه وحدت و همدلی مراکز آموزش عالی نقش مهمی در پشبرد اهداف دانشگاه‌ها بویژه در تولید علم دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه