اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادی از تاریخ:

همگامی مردم خاش با ملت ایران برای به ثمر نشستن انقلاب/ مشارکت بزرگان و معتمدان خاش برای به نتیجه رساندن مبارزات انقلابی نقش مهمی دارد

همگامی مردم خاش با ملت ایران برای به ثمر نشستن انقلاب/ مشارکت بزرگان و معتمدان خاش برای به نتیجه رساندن مبارزات انقلابی نقش مهمی دارد
مردم فارس و بلوچ و شیعه و سنی شهرستان خاش همگام و متحد با سایر اقشار ملت بزرگ ایران برای به ثمر نشستن انقلاب اسلامی نقشی اثر گذار داشته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، مردم خاش با وفاداری به اسلام و کشور و دفاع از مرزهای میهن و مبارزه با بیگانگان نشان داده اند که حافظ و پاسدار ارزشهای اسلامی بوده و با رشادت و شجاعت و دلاورمردی به دشمنان اجازه ورود به حریم کشور و ملت را نمی دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

در دوران مبارزاتی انقلاب و پیروزی شکوهمند انقلاب مردم خاش نشان داده اند که هرگز زیر بار ظلم و ستم نمی روند و در مقابل حاکمان مستبد و سرسپرده بیگانه تسلیم نمی شوند.

,

هدایت و رهبری علمای شیعه و سنی و مشارکت بزرگان، معتمدان، قشر دانشگاهی و فرهنگی خاش برای به نتیجه رساندن مبارزات انقلابی جالب توجه است.

,

مرحوم مولوی عبدالستار کرد امام جمعه سابق اهل سنت خاش، مرحوم حجت الاسلام اعرابی از روحانیون تشیع، باقر کرد از دانشجویان قدیمی، درمحمد کرد از جامعه فرهنگیان، سید رضا دشتی، عبدالنبی ریگی، در کنار بسیاری از مردم خاش از طوایف خاشی، قلندرزهی، شهلی بر، شهنوازی، ریگی، کرد، یزدیهای مقیم خاش، برخی از خانواده های ارتشی و غیره نشان داده اند که با وحدت و همگرایی می توان انقلابی شکوهمند و تاریخی را به ثمر نشاند.

,

باقر کرد که هم اینک معاون استاندار سیستان و بلوچستان است در دوران جوانی و دانشجویی خود بعنوان فردی روشنفکر و انقلابی و از دانشجویان فعال پیرو خط امام توانسته اند نقشی مثبت و اثرگذار در شکل گیری انقلاب داشته باشد.

,

* همه مذاهب با یکدیگر وحدت دارند

, * همه مذاهب با یکدیگر وحدت دارند, * همه مذاهب با یکدیگر وحدت دارند,

وی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما  گفت: در دوران مبارزاتی انقلاب همچون زمان الان، شیعه، سنی و فارس و بلوچ با هم متحد و منسجم بودند و توانستند اوضاع را مدیریت و انقلاب را به سرانجام برسانند.

, تفتان ما , تفتان ما , تفتان ما ,

کرد افزود: یادم می آید در 22 بهمن 57 که من دانشجو و فعال سیاسی و اجتماعی بودم در جمع مردم خاش سخنرانی در مباحث وحدت و مزیت های شکل گیری انقلاب و دفاع از امام راحل داشتم.

,

وی بیان کرد: در آن زمان برخی از ارتشی ها که مخالف انقلاب بودند هنگام سخنرانی من در روز ۲۲ بهمن که به همراه مرحوم مولوی عبدالستار و مرحوم اعرابی از سخنرانان در محل حسینیه صاحب الزمان خاش بودیم جو را متشنج کردند ولی با همکاری مردم و نیز همراهی ارتشی های موافق انقلاب و مدافعان امام خمینی ره این گروه اندک نتوانستند مسیر پیروزی انقلاب را تغییر بدهند.

,

* شکل گیری انقلاب ایران در سایه وحدت و هدایتهای عالمانه علما بود

, * شکل گیری انقلاب ایران در سایه وحدت و هدایتهای عالمانه علما بود , * شکل گیری انقلاب ایران در سایه وحدت و هدایتهای عالمانه علما بود ,

در محمد کرد از قدیمی های دیگر خاش هم به خبرنگار ماگفت: شکل گیری انقلاب ایران در سایه وحدت و هدایتهای عالمانه علما بود و در همین راستا مولوی عبدالستار کرد نقشی بسیار مثبت داشتند.

, ما, ما, ما,

وی افزود: حرف شنوی مردم از علما در حد بالایی بود و این قشر از جامعه به لحاظ محبوبیت خود توانسته بودند زمینه را برای پیروزی انقلاب فراهم کنند.

,

* علما استان به خوبی توانستند در کنار امام راحل و سایر بزرگان ریشه های انقلاب را مستحکم تر سازن

, * علما استان به خوبی توانستند در کنار امام راحل و سایر بزرگان ریشه های انقلاب را مستحکم تر سازن, * علما استان به خوبی توانستند در کنار امام راحل و سایر بزرگان ریشه های انقلاب را مستحکم تر سازن,

عبدالله قلندرزهی نیز یکی دیگر از مبارزان انقلابی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در کنار مولوی عبدالستار، مولوی یارمحمد و مولوی شهنوازی بسیاری از علما مانند مولوی جلال الدین بودند که در قلب مردم جای داشتند و بخوبی توانستند با مولانا عبدالعزیز و حاج آقای کفعمی و ارتباط گیری خوب با امام راحل و مقام معظم رهبری ریشه های انقلاب را مستحکم تر سازند.

, ما , ما , ما ,

به گفته وی انقلاب اسلامی ایران نتیجه خون های ریخته شده مردمی است که در صحنه فداکارانه حاضر می شدند و از جان و مال خود به راحتی می گذشتند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه