به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب،روستای بلبلی از توابع بخش مرکزی میناب از محدود روستاهایی است که در چند سال اخیر در یک بی برنامگی حاد به سر می برد و در مقایسه با سایر روستاهای میناب در عرصه های عمرانی و زیر ساختی از پسرفت قابل توجهی برخوردار بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میناب جنوب,اهالی روستای بلبلی میناب به دلیل نبود مرکز جمع آوری پسماند خانگی زباله های روستا را در حاشیه خیابان رها سازی می کنند و به دور از چشم بهداشت یار شبابه اقدام به سوزاندن زباله ها می کنند این در حالی است که بوی تعفن زباله ها ساکنین روستا را نگران کرده است.
,رضا فخاری یکی از جوانان روستای بلبلی در گفتگو با میناب جنوب با گلایه از وضع موجود در این روستا گفت: متاسفانه در این روستا به دلیل برخی بی برنامگی ها و عدم اجرایی نشدن طرح هادی علاوه بر آبگرفتگی معابر و کوچه ها مشکلاتی از قبیل، نبود شهرداری، رهاسازی و سوزاندن زباله های خانگی در حاشیه خیابان این روستا یکی از بزرگترین معضلات فرهنگی در این روستا بشمار می رود.
,فخاری ساکن قدیمی روستای بلبلی میناب افزود: سوزاندن زباله در حاشیه خیابان بیماری های تنفسی برای اهالی روستا بهمراه داشته و این وضع موجود نارضایتی ساکنین این روستا است تا جایی که خاکبازیهای کودکانه برای کودکان روستا بیماریهای پوستی را به دنبال داشت.
,وی اظهار داشت: در پی بی توجهی مسئولان شهرستان، ماشین سایپا که برای جمع آوری زباله ها به شورای اسلامی روستای بلبلی تحویل داده شده در اجاره یک مصالح فروشی در روستای حکمی قرار دارد و ردی از ماشین در این روستا مشاهده نمی شود.
,فخاری اذعان داشت: این حرکت مردمی برای انتقال زباله های خود به حاشیه خیابان باعث هجوم سگ های ولگرد و انواع حیوانات موزی به این روستا شده که ممکن است سلامتی افراد را با مشکل مواجه کند.
,دهیار روستای بلبلی میناب گفت: عدم همکاری مردم، خرابی وسیله نقلیه موتوری و کاهش درآمدی دهیاری باعث شده تا فردی که بعنوان شهردار در این روستا فعالیت داشت انصراف دهد.
,این گزارش در حالی است که حسین مرادی دهیار روستای بلبلی میناب طی چند روز اخیر با میناب جنوب گفت: ظرف دو سه روز آینده شهرداری روستا مجددا" فعال می شود.
,ولی با گذشت 3 هفته از اعلام این مطلب هیچ گزارشی مبنی بر فعالیت شهردار در این روستا گزارش نشده است.
,گفتنی است با اجاره ماشین دهیاری روستای بلبلی به مصالح فروشی قاسمی در روستای حکمی از وسیله نقلیه موتوری برای جمع آوری زباله ها استفاده می شد.
,روستای بلبلی با جمعیت بیش از 700 نفر و 182 خانوار در 7 کیلومتری میناب قرار دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه