اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک فعال دانشجویی در گفتگو با پیک دانشجو:

مسئولین کشور با توجه به شعار تدبیر و امید در مدیریت بحران بسیار بی تجربه و بد عمل می کنند

مسئولین کشور با توجه به شعار تدبیر و امید در مدیریت بحران بسیار بی تجربه و بد عمل می کنند
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گیلان گفت:مسئولین کشور با توجه به شعار تدبیر و امید در بسیاری از مدیریت ها علی الخصوص در مدیریت بحران بسیار بی تجربه و بد عمل می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو عبیدی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار ما گفت:امروزه اگر بخواهیم در مورد موضوعی یا شخصی مطلبی بنویسیم و آن شخص و عملکردش را نقد کنیم و در مورد آن اظهار نظر نماییم ، فوراً شمشیر کشیده و در یادداشت‌ها و اظهارات مشعشع ، منتقد را به سکوت فرا می‌خوانند و وی را به تندروی ، قضاوت عجولانه و تضعیف آن نهاد یا شخص متهم می‌کنند و در آخر بدون هیچ استدلال و توجیه خاصی نقد او را رد می‌کنند و به این عنوان که چون مسئولین ما خیلی مسئولند ، پس از هرگونه خطا و لغزشی مصون و لذا جا برای نقد مهیا نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو ,

وی افزود:دهه فجر هرسال فرصتی برای نشان دادن رشد و پیشرفت کشور اسلامی است و می توان گفت بهترین زمان برای انتقال مفاهیم و ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی می باشد به طوری که یکی از وظایف دولت هم ،نشر هر چه بهتر و بیشتر این ارزش ها و واقعیت های پیشرفت انقلاب اسلامی بر مردم و به ویژه نسل جوان است.

,

عبیدی با اشاره به اینکه مسئولین کشور با توجه به شعار تدبیر و امید در بسیاری از مدیریت ها علی الخصوص در مدیریت بحران بسیار بی تجربه و بد عمل می کنند اظهار کرد:هر چند از قدیم الایام تا امروز گفته اند حادثه خبر نمی کند اما با این حال با وجود پیشرفت تکنولوژی و توسعه ابزار چه در زمینه هواشناسی ، چه در زمینه تجهیزات امداد رسانی و چه در زمینه علم مدیریت، باز هم با وقوع یک سیل، یک توفان و یک زلزله در کشور ولوله ای به پا می شود که آوازه اش تا آن سر مرزها می رود و حتی دست آویزی می شود برای انتقاد های برون مرزی معلوم الحال ها به نظام جمهوری اسلامی!

,

وی در ادامه گفت:باید بارش برف که نعمتی خدادادی است و شامل حال مردم‌گیلان شده است را شاکر بود. اما آیا این مردم سزاوار این همه بی اعتنایی از سوی مسوولان هستند؟️ آیا استان گیلان که یکی از قطب های گردشگری و توریستی کشور محسوب میشود  شایسته این همه اهمال کاری است؟

,

عبیدی در پایان گفت:مردم صبور گیلان این انتظار را دارند تا  مسئولین در مورد مهم بحران برف ورود پیدا نموده و در راستای حمایت از حقوق عامه، عملکرد دستگاه‌های کم کار و سهل انگار را بررسی کرده و نتیجه آن را به جامعه شهروندی گیلان اعلام بفرمایند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه