به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش پرگون؛ این روزها درحالیکه مردم از بارش برف در منطقه گرمسیری قیروکارزین شگفت زده و خوشحال هستند و منتظر هوایی پاک و صاف را داشتند، با هوایی آلود و سرشار از دود سیاه مواجه شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرگون,شدت آلودگی به حدّی بود که تنفس در داخل منازل را هم با مشکل روبرو ساخته بود و میشد بوی دود را استشمام کرد.
,امّا این همه دود از کجا پدید آمده بود؟
,جواب این سؤال را باید از شدت سرمای روزهای اخیر و خطر سرمازدگی درختان دریافت کنیم.
,اداره جهاد کشاورزی در اطلاعیه ای نسبت به سرمازدگی و خشک شدن درختان در قیروکارزین هشدار داده بود و همین امر باعث شد باغداران شب تا صبح در باغ خود لاستیک آتش بزنند تا با گرمای آن درختانشان از سرمازدگی در امان باشند.
,شدت این آتش ها به حدی زیاد بود که صبح زود، همانند ابرهای بزرگ بارانزا بر آسمان قیروکارزین خیمه زده بود و دید و تنفس مردم را مختل کرده بود.
,تصاویر:
,

,

,

,

,

,

,

,

, پایان/
]
ارسال دیدگاه