به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه سار، کارشناس رسانه و فضای مجازی در همایش فرصت ها و چالش های فضای مجازی در خوانسار با اشاره به میزان توسعه یافتگی نسل چهارم وب و اینترنت اشیاء اظهار کرد: گاهی گوشی تلفن همراه آن قدر به فرد نزدیک است که اطلاعات گوشی همراه از فرد بیش از اندازه می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,روح اله مومن نسب با بیان این که گوشی های همراه به جزیی ترین اطلاعات افراد دسترسی دارند گفت: امروزه فضای مجازی جدید، فضای زندگی است و افراد در این فضا زندگی می کنند و هویت ها مجازی شده است و حتی دوستان افراد در فضای مجازی بیش از فضای حقیقی هستند.
,وی افزود: وقتی وارد اینترنت و شبکه های اجتماعی می شوید و اقدام به ساخت پروفایل می کنید از این مرحله جمع آوری و ذخیره اطلاعات افراد به انحاء مختلف آغاز می شود و بر اساس دانشی تحت عنوان عصب شناسی رسانه ای و جمع آوری اطلاعات از فرد، حالات روحی و تیپ شخصیتی افراد سنجیده می شود.
,این کارشناس فضای مجازی با تاکید بر دسترسی و استفاده آزاد نرم افزارهای گوشی تلفن همراه به اطلاعات افراد تصریح کرد: 68 درصد جرائمی که رخ می دهد به نوعی مرتبط با شبکه اجتماعی تلگرام است لذا توصیه می شود در استفاده بیش از حد از گوشی های همراه و به ویژه در گرفتن عکس های شخصی دقت بیشتری صورت گیرد.
,وی اضافه کرد: سلفی یا عکس گرفتن از خود موجب بروز بیماری های روحی و روانی چون خودشیفتگی و افسردگی می شود.
,مومن نسب سوء استفاده از حساب های بانکی، تغییر اطلاعات شخصی و بروز مشکلات روحی و جسمی را تنها بخشی از آسیب های استفاده بیش از حد از فضای مجازی دانست و گفت: تنوع طلبی جنسی و عاطفی و به دنبال آن بروز مشکلات زناشویی و شک و بددلی نسبت به همسر نیز از دیگر عوارض استفاده بی رویه از این فضا است.
,
وی خاطر نشان کرد: برای کاهش این آسیب ها باید به اندازه نیاز از اینترنت استفاده کرد و از محصول خوب به جای محصول بد بهره مند شد.
بروز 200 نوع مشکل روحی و جسمی ناشی از استفاده بی رویه از فضای مجازی
,
, بروز 200 نوع مشکل روحی و جسمی ناشی از استفاده بی رویه از فضای مجازی,
کارشناس پلیس فتا نیز در این همایش با اشاره به پیشینه و تاریخچه ای از ایجاد اینترنت اظهار کرد: امروز شاهد شکل گیری نسل سوم و چهارم وب هستیم، اینترنتی که در آن اشیاء با اشیاء تعامل می کنند، نسلی که در فضای آن هر چیزی که جستجو، دانلود و آپلود می شود به اسم خود فرد ذخیره شده و برای شناسایی بهتر افراد از آن استفاده خواهد شد.
,ستوان یکم مهرانی با بیان مهندسی معکوس فرهنگی در نسل جدید اینترنت گفت: تمام اطلاعات افراد در فضای مجازی ارزش طلا دارد و همه رزومه مجازی افراد در این فضا قابل رصد و دستیابی است.
,وی افزود: فردگرایی، لذت گرایی، سودگرایی و موبوفوبیا بخشی از بیماری های روحی و روانی است که فرد را در استفاده بی رویه از گوشی های همراه مبتلا می کند.
,کارشناس پلیس فتا با اشاره به افزایش بی رویه ساعات استفاده از اینترنت و فضای مجازی در ایران گفت: یکی از دلایل عمده کم شدن حافظه و از بین رفتن حافظه کوتاه مدت استفاده بی رویه از فضای مجازی و گوشی های همراه است.
,وی اضافه کرد: زمان استاندارد استفاده از اینترنت در ماه 16 ساعت است در حالی که این میزان در ایران به هشت تا 9 ساعت در روز می رسد.
,ستوان یکم مهرانی با تاکید بر افزایش بیماری هایی چون سرطان، افت شدید تحصیلی دانش آموزان و افزایش سقط جنین تصریح کرد: بروز 200 نوع مشکل روحی و جسمی ناشی از استفاده از گوشی های همراه و یا تحت تاثیر قرار گرفتن از امواج مودم های وای فای و بروز علائم اعتیاد مشابه اعتیاد به مواد مخدر نیز بخشی از آسیب ها و چالش های استفاده بیش از حد از گوشی های همراه و فضای مجازی است
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه