اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد :

انقلاب اسلامی با اتکا به خداوند به پیروزی رسید/دشمن از انقلابی گری ملت ایران می ترسد

انقلاب اسلامی با اتکا به خداوند به پیروزی رسید/دشمن از انقلابی گری ملت ایران می ترسد
مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان اینکه دشمن از انرژی هسته ای ایران نمی ترسد، گفت: دشمن از استقامت، پیشرفت و توسعه و انقلابی گری ما می ترسد و همانطور که همه می بینید امروزه انقلاب اسلامی الگوی کشورهای جهان اسلام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری یاسوج24؛ حجت الاسلام حبیب الله زمانی در جشن بزرگ انقلاب که در سالن ترویج جهاد کشاورزی استان برگزار شد ضمن تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: هدف از برگزاری این جشن ها تنها شاد بودن نیست و اینکه باید این فرهنگ ها به نسل جوان منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه در آن زمان افراد مردانه با فریاد الله اکبر وارد میدان شدند تا انقلاب پیروز شود، اظهار کرد: خدا در قرآن فرموده اگر ملتی با دست خالی در مقابل دشمن استقامت کند و مشکلات را به دوش بکشند ملائک به کمک آنها می آیند که ما نمونه آن را در زمان انقلاب دیدیم و جمهوری اسلامی به پیروزی رسید.

مسول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در جهاد کشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در آن زمان ما ارتش، سپاه و بسیج نداشتیم، تاکید کرد: ما با اتکا به خداوند متعال توانستیم نقشه های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم که نمونه آن نقشه های آقای کارتر،  ژنرال زاهدی و هایزر بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری یاسوج24, حجت الاسلام حبیب الله زمانی در جشن بزرگ انقلاب که در سالن ترویج جهاد کشاورزی استان برگزار شد ضمن تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: هدف از برگزاری این جشن ها تنها شاد بودن نیست و اینکه باید این فرهنگ ها به نسل جوان منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه در آن زمان افراد مردانه با فریاد الله اکبر وارد میدان شدند تا انقلاب پیروز شود، اظهار کرد: خدا در قرآن فرموده اگر ملتی با دست خالی در مقابل دشمن استقامت کند و مشکلات را به دوش بکشند ملائک به کمک آنها می آیند که ما نمونه آن را در زمان انقلاب دیدیم و جمهوری اسلامی به پیروزی رسید.
,
,
, مسول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در جهاد کشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در آن زمان ما ارتش، سپاه و بسیج نداشتیم، تاکید کرد: ما با اتکا به خداوند متعال توانستیم نقشه های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم که نمونه آن نقشه های آقای کارتر،  ژنرال زاهدی و هایزر بود.,

دشمن از انقلابی گری ملت ایران می ترسد نه هسته ای

, دشمن از انقلابی گری ملت ایران می ترسد نه هسته ای, دشمن از انقلابی گری ملت ایران می ترسد نه هسته ای, دشمن از انقلابی گری ملت ایران می ترسد نه هسته ای,


حجت الاسلام زمانی با بیان اینکه دشمن از هسته ای ایران نمی ترسد،  یادآور شد:دشمن از استقامت، پیشرفت و توسعه و انقلابی گری ما می ترسد و همانطور که همه می بینید امروزه انقلاب اسلامی الگوی کشورهای جهان اسلام شده است.
وی با بیان اینکه ما در زمان جنگ حتی یک سلاح نداشتیم،  افزود: الحمدلله امروزه صنعت دفاعی ما آنقدر رشد کرده که الان آقای ترامپ بخواهد کوچکترین غلطی بکند آنها را با موشک های بالستیک از صحنه روزگار محو می کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: آقای نتانیاهو و ترامپ و انگلیس بداند که این مردم انقلابشان رو دوست دارند و از آن دفاع می کنند.

,
, حجت الاسلام زمانی با بیان اینکه دشمن از هسته ای ایران نمی ترسد،  یادآور شد:دشمن از استقامت، پیشرفت و توسعه و انقلابی گری ما می ترسد و همانطور که همه می بینید امروزه انقلاب اسلامی الگوی کشورهای جهان اسلام شده است.
وی با بیان اینکه ما در زمان جنگ حتی یک سلاح نداشتیم،  افزود: الحمدلله امروزه صنعت دفاعی ما آنقدر رشد کرده که الان آقای ترامپ بخواهد کوچکترین غلطی بکند آنها را با موشک های بالستیک از صحنه روزگار محو می کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: آقای نتانیاهو و ترامپ و انگلیس بداند که این مردم انقلابشان رو دوست دارند و از آن دفاع می کنند.
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه