اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مانه وسملقان

حضور باشکوه مردم درراهپیمایی 22 بهمن مشت محکمی بر دهان یاوه گویان است

حضور باشکوه مردم درراهپیمایی 22 بهمن مشت محکمی بر دهان یاوه گویان است
دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان مانه وسملقان گفت: پیام حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن به دشمنان خارجی این است که گزینه های روی میزو زیر میز برای ما فرقی ندارد وما تا آخر ایستاده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری آشخانه،ایوب قاسمیگفت: راهپیمایی22بهمن در شهرآشخانه روز جمعه راس ساعت 10 صبح ازچهارراه شهرداری به سمت مصلی نماز جمعه آغاز می شودوبا در نظر گرفتن ایام فاطمیه مراسم در مصلی نماز جمعه ادامه می یابد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,

وی افزود: استقلال امروز کشور ثمره خون شهدا است واگر قدردان این نعمت نباشیم همچون بعضی از حکومت ها وابسته خواهیم شد.

,

وی خود باوری را از دست آوردهای انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت:همواره هرجا براستعداد های درونی کشورتکیه وآن را شکوفا کردیم توانستیم بخش اعظمی از نیازهای خود را تامین کنیم.

,

 قاسمی تصریح کرد: پیام حضورمردم در راهپیمایی 22 بهمن به دشمنان خارجی نیز این است که گزینه های روی میز وزیر میز برای ما فرقی ندارد وما تا آخر ایستاده ایم که این پیام الگویی برای دیگر ادیان نیز شده است.

,

 دبیرشورای هماهنگی شهرستان مانه وسملقان افزود: راهپیمایی 22بهمن درشهرهای قاضی وپیش قلعه همچون سالهای قبل برگزار می شود.

,

وی افزود: در شهر قاضی راهپمایی راس ساعت10:30صبح وسخنران حجت الاسلام شریعتی نژاد امام جمعه بخش سملقان خواهد بود.

,

وی گفت: درشهر پیش قلعه نیزراهپیمایی راس ساعت 10:00صبح وسخنران حجت الاسلام مقتدایی و در شهرآوا ودهستان های کشانک، محمدآباد، عشق آباد، خرتوت و کهنه جلگه نیز برگزار می شود. لذا از عموم مردم انقلابی وهمیشه درصحنه، علما و روحانیون، خانواده های معززشهدا وایثار گران، مسئولان وشخصیت ها، خواهران وبرادران به ویژه جوانان دعوت می نماید تا با حضور آگاهانه، گسترده وحماسی خود باردیگر ضمن پاسداشت ارزش های والای انقلاب اسلامی وتقدیر و تجلیل از حماسه آفرینان غیورمرد ایران اسلامی با آرمان های والای شهدا وامام شهدا وانقلاب اسلامی تجدید میثاق نموده وبر ادامه ی راه روشن آن بزرگواران بار دیگر مهر تائید زده ودر راه پیمایی با شکوه 22 بهمن باحضور حداکثری شرکت نمایید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه