logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرعامل کارخانه آلومینیوم در دیدار با ائمه جماعات مساجد مسجدسلیمان:

برای جذب سرمایه گذار باید زیر ساختها را مهیا کنیم/مسئولین شهرستان و استان برای راه اندازی صنایع پایین دستی به میدان بیایند

برای جذب سرمایه گذار باید زیر ساختها را مهیا کنیم/مسئولین شهرستان و استان برای راه اندازی صنایع پایین دستی به میدان بیایند
سید عباس حسینی تاکید کرد:راه اندازی فازدوم این کارخانه که مورد تاکید مسئولین بنیاد است منوط به تامین ده مگا وات برق پایداراست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آسماری:جمعی از طلاب حوزه علمیه وائمه جماعت مساجد شهرستان مسجدسلیمان با مدیر عامل کارخانه آلومینیوم مسجدسلیمان دیدار کرده و از سایت کارخانه بازدید به عمل اوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آسماری,
محمدرضا کرم زاده مشاور اجرایی کارخانه آلومینیوم در رابطه با  این بازدید گفت:ازآنجا که ائمه جماعت و روحانیت معظم شهرستان همواره محل رجوع وتکیه گاه شهروندان بوده اند شایسته بود که جهت تنویر افکار عمومی ازروند احداث این کارخانه از نزدیک مطلع شوند و در جریان امور قرار گیرند و از طرفی با توجه به این مهم که فاز اول این کارخانه در شرف افتتاح و بهره برداری است جهت راه اندازی صنایع پایین دستی و جذب سرمایه گذار ائمه جماعت مساجد در شهرستان می توانند نقش بی بدیل و تاثیرگذاری داشته باشندو باعث وبانی تشویق جوانان به تشکیل تعاونی هایی جهت پیش قدم شدن در راه اندازی صنایع پایین دستی شوند و از این مهم تر صاحبان سرمایه درگوشه وکنار این دیار را راغب وعلاقمند به سرمایه گذاری در این راستا نمایند.
,
 
,
سید عباس حسینی مدیر عامل کارخانه در جلسه با ائمه جماعات ضمن ارائه گزارشی از روند احداث این کارخانه از مشکلات گذشته و پیش رو اینچنین عنوان کرد:احداث کارخانه آلومینیوم سازی در این منطقه با سرمایه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و به منظور محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال و توسعه پایدار بوده است.
,
 
,
وی افزود:کلنگ این پروژه در دی ماه ۱۳۹۳با حمایت مسئولین وقت از جمله استاندار اسبق جناب آقای مقتدایی برزمین نشانده شد و درکمتر از دوسال به مرحله ی بهره برداری رسید که این خود یک اتفاق نادر است.
,
 
,
سیدعباس حسینی ادامه داد:صنعت آلومینیوم یک صنعت اشتغال زا است واگر قرار باشد درنرخ بیکاری جوانان این شهرستان تغییری  ایجاد شود باید همت مسئولین شهرستان و استان برای راه اندازی صنایع پایین دستی به میدان بیاید و مهمترین نکته جذب سرمایه گذار است و برای جذب صاحبان سرمایه باید زیر ساختها را مهیا کرد.
,
 
,
سید عباس حسینی در ادامه افزود: بنیاد مستضعفان این آمادگی را دارد تا برای سرعت بخشیدن به راه اندازی صنایع پایین دستی به افرادسرمایه گذار تسهیلات بانکی  تا سقف یک میلیارد تومان پرداخت کند.
,
 
,
سید عباس حسینی اعلام داشت:راه اندازی  فازدوم این کارخانه که مورد تاکید مسئولین بنیاد است منوط به تامین ده مگا وات برق پایداراست.
,
 
,
 دربخش پایانی جلسه چند تن از ائمه جماعت نقطه نظرات خود را مطرح کردند و در آخرین مرحله از این دیدار ازسایت کارخانه بازدید بعمل آوردند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه