اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن؛

پیام مسئول نهاد دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به جوانان

پیام مسئول نهاد دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به جوانان
حجت الاسلام و المسلمین عارضی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به مناسبت ٢٢ بهمن خطاب به دانشجویان پیامی را صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُرددانش, متن این پیام بدین شرح است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش,

 

,

 جوانان عزیز

,

ما امروز عید بزرگی را در پیش داریم که بایستی آن را گرامی بداریم، ریشه عید که از عود است، یعنی هر سال یک روزی را به یک مناسبتی تکرار کنیم، تکرار شادمانه، این تکرار نسبت به روز ٢٢ بهمن که روز پیروزی انقلاب تعیین شده هر سال با قوت و قدرت ادامه داشته است.

,

 

,

شاید خیلی از افرادی که در روز ٢٢ بهمن شرکت می کنند کسانی باشند که بهمن ٥٧ را اصلا ندیده اند اما می آیند. در واقع این بازآفرینی انقلاب است چون انقلاب ما با اراده قلبی و حضوری مجاهدانه در صحنه بدست آمده است.

,

 

,

یکی از رکن های اصلی انقلاب ما توجه به کرامت انسانی و نقش داشتن مردم در حاکمیت بر تعیین سرنوشت خویش بود که بر اساس آن جامعه ای که در یک مجموعه جغرافیایی سیاسی زندگی می کند کرامتش اقتضا می کند که آزاد و مستقل باشد و بر سرنوشت خود مسلط باشد و مورد تحقیر و اهانت قرار نگیرد که این همان چیزی بود که در طول دوران حکومت های استبدادی و سپس حکومت وابسته ی پهلوی نادیده گرفته می شد.امروزه ما به برکت انقلاب اسلامی پس از ٣٨ سال از این انقلاب با شکوه بیش از پیش شاهد استقلال و حاکمیت مردم بر جامعه اسلامی می باشیم.

,

 

,

امروز شما جوانان عزیز همچون نهالی ارزشمند ریشه در خاک کشور، میراث دار خون شهدای گرانقدر انقلاب هستید و ثمرات ارزشمندی را تقدیم میهن و ملت خود خواهید کرد و در شرایط کنونی که طمع کاران و استکبار جهانی در رأس آن شیطان بزرگ آمریکا در پی شکاف میان ملت و حاکمیت می باشد، وظیفه همه ماست که در این نبرد نامتقارن امسال هم همچون سال های گذشته، همه ملت بخصوص جوانان با شکوه حضور خود توطئه آنها را خنثی و عظمت ملت را با شکوه نمایش دهند. پس جامعه دانشگاهی همچون آحاد مردم در روز همدلی و همزبانی یوم الله ٢٢ بهمن با شکوه شرکت خواهد کرد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه