اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری:

«اصفهان ۱۴۰۰؛ شهر بدون دفن پسماند» راهبرد ما است/ جمع‌آوری روزانه ۱۰۰۰ تن زباله در شهر/ تابه‌حال صنایع تبدیلی پسماند خشک در اصفهان نداشته‌ایم

«اصفهان ۱۴۰۰؛ شهر بدون دفن پسماند» راهبرد ما است/ جمع‌آوری روزانه ۱۰۰۰ تن زباله در شهر/ تابه‌حال صنایع تبدیلی پسماند خشک در اصفهان نداشته‌ایم
شهر بدون دفن پسماند به‌عنوان یک راهبرد در برنامه اصفهان ۱۴۰۰ دیده‌شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با توجه به برنامه در نظر گرفته‌شده در برنامه اصفهان 1400 شهر شاهد شهری بدون دفن پسماند باشیم.
امیرحسین کمیلی بابیان اینکه باید ببینیم چگونه امکان‌پذیر هست، گفت: در مدیریت پسماند و نقشه راهی که برای شهر اصفهان برنامه‌ریزی‌شده است کار پژوهشی زیادی صورت گرفته است.
وی با اشاره به مدیریت پسماند درگذشته و اینکه تنها به پسماند آلی و غیر آلی تقسیم‌بندی می‌شد، خاطرنشان کرد: باافتخار می‌توانیم بگوییم اصفهان از سی سال گذشته بخش پسماندی که مواد طبیعی در آن وجود داشته است را بازیافت می‌کرده است که ماحصل آن تولید کودهای سالم برای تهیه محصولات ارگانیک هست که در حال دنبال کردن این موضوع هستیم.
کمیلی با اشاره به ضایعات پسماند غیر آلی که دارای منشانفتی هستند، اظهار کرد: بخش ویژه و خطرناک در پسماند در واقع کمی از پسماند اصفهان را تشکیل می‌دهد ولی اثرات مخرب آن به نسبت دیگر پسماندها بسیار بیشتر است.
وی تأکید کرد: ظرف دو سال گذشته در بخش کود آلی افزایش 100 درصدی کیفیت با کاهش 40 درصدی هزینه‌ها را داشته‌ایم.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اظهار اینکه طبق نقشه راهی که در شهر ما برای شهر بدون دفن پسماند در نظر گرفته‌شده است، گفت: در شبانه‌روز یک هزار تن پسماند در اصفهان جمع‌آوری می‌شود که 600 تن آن بخش آلی است که 200 الی 300 تن از آن کود آلی به دست می‌آید.
کمیلی با اشاره به مطالعات انجام‌گرفته برای تولید کود آلی از طریق هاظم های بی‌هوازی، خاطرنشان کرد: گازهای جمع‌آوری شده از این طریق به کمک تولید برق می‌رود که می‌توان گفت از 500 تن زباله در حد شش مگاوات برق و کود آلی باکیفیت بسیار زیاد تولید می‌شود.
وی بابیان اینکه تا سه ماه آینده قرارداد این موضوع باید بسته شود و تا 24 ماه آینده کارخانه آن راه‌اندازی خواهد شد، اظهار کرد: افزایش توانمندی در بازیافت و استفاده از گازهای حاصل آن به کاهش آلایندگی و کمک به محیط‌زیست منجر خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اظهار اینکه فرهنگ‌سازی تفکیک زباله در شهر بسیار اهمیت دارد، گفت: بین هشت تا 10 درصد زباله‌های اصفهان در مبدأ تفکیک می‌شود، همچنین 100 تن پسماند خشک در اصفهان جمع‌آوری می‌شود.
کمیلی بابیان اینکه تابه‌حال صنایع تبدیلی پسماند خشک در اصفهان نداشته‌ایم، تصریح کرد: در حال تلاش برای انعقاد قرارداد برای رفع این مسئله هستیم که تا نیمه اول سال آینده با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بتوانیم صنایع تبدیلی پسماند خشک در اصفهان داشته باشیم.
وی با اشاره به پسماند خشکی که با تر مخلوط می‌شود، گفت: بخش عمده‌ای از این زباله دیگر قابل بازیافت نیست برای همین به تفکیک زباله تأکیدداریم تا ارزش‌افزوده آن زیاد شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه چند سالی است که در حال دفن پسماند غیر آلی با روش‌های علمی و مهندسی هستیم تا آلودگی کمتری برای محیط‌زیست داشته باشد، گفت: در برنامه اصفهان 1400 این پسماند به سوخت جامد یا مایع تبدیل خواهد شد تا از آن انرژی حرارتی یا الکتریکی تولید شود.
کمیلی بابیان اینکه در دنیا به این سمت رفته‌اند که ضایعات پسماند تبدیل به RDF (محصولی تهیه‌شده از پسماند برای تولید سوخت) می‌شود، اظهار کرد: می‌توان از این آر دی اف به‌جای سوخت کوره‌های کارخانه‌ها استفاده کرد و این‌یکی از الزاماتی است که کشور به سمت سوخت‌های جایگزین در حال حرکت است.
وی با اظهار امیدواری گفت: در آینده بتوانیم در مدیریت پسماند آر دی اف را تولید کرده و از آن در موضوعات مختلف استفاده کنیم تا افق اصفهان 1400 در زمینه مدیریت پسماند محقق شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان بابیان اینکه پسماند ویژه و خطرناک تولیدشده در منازل وظیفه جمع‌آوری آن بر عهده ما است تأکید کرد: پسماندهای خطرناک صنایع و عفونی بیمارستان‌ها باید توسط خود آن‌ها جمع‌آوری شوند و وظیفه سازمان مدیریت پسماند نیست.
کمیلی بابیان اینکه لامپ‌ها و وسایل الکترونیکی در زمره پسماندهای خطرناک دسته‌بندی می‌شوند، توضیح داد: مواد شیمیایی و فلزات سنگین در آن‌ها استفاده‌شده که در صورت ریختن در محیط به آب، خاک و هوا آسیب می‌رساند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان بابیان اینکه در حال حاضر 55 درصد هزینه امحای پسماند بیمارستانی توسط تولیدکننده آن پرداخت و مابقی آن توسط شهرداری پرداخت می‌شود، گفت: از سال آیند به سمت دریافت واقعی وجه آن خواهیم رفت.
کمیلی تأکید کرد: دفن زباله بیمارستانی در اصل روش صحیحی نیست و برای آن باید زباله سور پسماند بیمارستانی ایجاد شود.
وی از ایجاد زباله‌سوز ویژه پسماند بیمارستانی در اصفهان در سال آینده خبر داد و گفت: البته این موضوع در صورتی محقق خواهد شد که حمایت‌های لازم انجام بگیرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با تشریح برخی از بخش‌های مدیریت پسماند که استفاده مجدد، بازیافت، بازیابی انرژی است گفت: تمام برنامه‌ریزی‌هایمان برای انجام گام‌های گفته‌شده است.
کمیلی در پاسخ به سؤال خبرنگاری اظهار کرد: با تولید آر دی اف و استفاده از آن می‌توان 160 هزار مترمکعب گاز طبیعی را صرفه‌جویی کرد.
وی با اشاره به راه‌اندازی کارخانه هاضم‌های بی‌هوازی در دو سال آینده گفت: با تحقق آن دیگر شاهد شیرابه‌های پسماندهای جمع‌آوری‌شده نخواهیم بود همچنین دیگر شاهد بوی متعفن زباله‌های جمع‌آوری‌شده نخواهیم بود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان خبر داد: هفته آینده 26 و 27 بهمن‌ماه نشست مدیران عامل سازمان‌ها و شرکت‌های پسماند در اصفهان با حضور شرکت‌های به نام برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه