اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مردم قرچک با سردادن مرگ برآمریکا انزجار خود را نسبت به سیاست های این کشور به جهانیان نشان دادند

مردم قرچک با سردادن مرگ برآمریکا انزجار خود را نسبت به سیاست های این کشور به جهانیان نشان دادند
مردم شهرستان قرچک همزمان با جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن شرکت کرده و حماسه آفریدند و خشم و انزجار خود را نسبت به آمریکا به جهانیان نشان دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران راهپیمایی دشمن شکن ۲۲ بهمن در شهرستان قرچک با حضوراقشار مختلف مردم، اصناف، احزاب ها، گروه ها، دانشجویان، معلمان، دانش آموزان، طلاب و روحانیون، بسیجیان و رزمندگان، کارمندان و کارگران، روستائیان، عشایر و عموم مردم انقلابی شهرستان قرچک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین-, قرچک آنلاین,

مرد و زن، پیر و جوان و کودک و بزرگ از ساعات اولیه صبح در میدان کلانتری برای برگزاری راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن حاضر شده و با سر دادن شعارهایی مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل با آرمان های بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

,

ائمه جمعه و روحانیون، مسئولان و مدیران اجرایی، نیروهای انتظامی و نظامی، تشکل های مردمی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران در کنار مردم متدین و انقلابی شهرستان قرچک در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن شرکت داشتند  و خشم و انزجار خودشان را نسبت به مستکبرین جهان نشان دادند.

, و,

, ,

حضوردانش آموزان، نوجوانان و جوانان با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران و بستن سربند لبیک یا خامنه ای و لبیک یا حسین در کنار مردان و زنان که با گرفتن پوستر و پلاکاردهای حمایت از انقلاب اسلامی در راهپیمایی شرکت کرده بودند، بر جذابیت و شور مراسم افزوده بود.
برخی تشکل های مردمی و ارگان های دولتی و خصوصی با برپایی ایستگاه های صلواتی و برپایی ایستگاه های نقاشی محیط شادی و سرگرمی کننده، شور و نشاط خاصی را به مراسم بخشیدند.

,
,

بر اساس برآوردهای اولیه جمعیت حاضران در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شهرستان قرچک نسبت به سال های گذشته افزایش پیدا کرده و این موضوع باعث خنثی سازی توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی مبنی بر عدم حضور مردم در مراسم جشن انقلاب شد.

, ۲,

در پایان مراسم قعطنامه ای توسط حاضرین در راهپیمایی 22 بهمن شهرستان قرچک صادر شد.

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه