logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه دماوند:

آمریکای خون‌خوار و اسرائیل کودک‌کش، امروز پیام ملت ایران را دریافت کرد/ترامپ پنجه چدنی را از دستکش مخملی آمریکا را بیرون آورد

آمریکای خون‌خوار و اسرائیل کودک‌کش، امروز پیام ملت ایران را دریافت کرد/ترامپ پنجه چدنی را از دستکش مخملی آمریکا را بیرون آورد
امام‌جمعه شهرستان دماوند با اشاره به اینکه ترامپ دستکش مخملی را از پنجه چدنی آمریکا خارج کرد، گفت: امروز حفظ جمهوری اسلامی ایران و پاسخ به خون شهدا و شکر نعمت جمهوری اسلامی که تحقق آن آرزوی پیامبران بود، از مصادیق تقوا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از  پایگاه خبری تارود؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم فتاح دماوندی در خطبه‌های سیاسی اجتماعی این هفته شهر دماوند که با حضور پرشور راهپیمایان روز ۲۲ بهمن برگزار شد، با اشاره به ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه الزهرا، اظهار داشت: بندگی و رابطه باخدا حضرت زهرا، دفاع از حریم ولایت، همسرداری و ام‌ابیها بودن حضرت، ویژگی‌هایی از آن حضرت است که هرکدام تفسیری از کامل‌ترین انسان عالم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری تارود,

وی گفت: نماز، روزه، حج، امربه‌معروف و نهی از منکر، تلاوت قرآن فاطمه (س)، هرکدام تفسیری از شخصیت والای آن حضرت را در بردارد.

,

امام‌جمعه دماوند با بیان این‌که پیامبر به خانه حضرت فاطمه الزهرا (س) بدون اجازه وارد نمی‌شد، بیان کرد: دشمنان اسلام و پیامبر، درب این خانه را شکستند و زن نمونه عالم را که پیامبر بوی بهشت را از ایشان استشمام می‌کرد، به شهادت رساندند.

,

وی در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به اینکه یکی از مصادیق تقوا، حفظ جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: باید پاسخگوی خون شهدا در روز قیامت باشیم و تقوای جمعی ما، با وحدت دشمن‌شکن حاصل می‌شود.

,

حجت‌الاسلام کاظم فتاح دماوندی با تشکر از تمام افراد و ارگان‌هایی که دهه فجر و راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن را برگزار کردند، تصریح کرد: دشمن پیام امروز راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه ملت ایران را دریافت کرد و پیشرفت‌های امروز جمهوری اسلامی در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی قابل‌مقایسه با گذشته نیست و دشمنان را متحیر کرده است.

,

 

,

اوباما و ترامپ دو روی یک سکه هستند/مسئولان به پشتوانه حضور میلیونی مردم در صحنه‌های جهانی حضور یافته و نقش آفرینی کنند

, اوباما و ترامپ دو روی یک سکه هستند/مسئولان به پشتوانه حضور میلیونی مردم در صحنه‌های جهانی حضور یافته و نقش آفرینی کنند,

وی با بیان این‌که آمریکای خون‌خوار و رژیم صهیونیستی کودک‌کش، امروز پیام ملت ایران را دریافت کرد، تأکید کرد: برخی گفتند اوباما مؤدب بود و قدر وی را ندانستیم؛ در حالی‌که باید بدانیم اوباما و ترامپ دو روی یک سکه هستند و تنها ترامپ دستکش مخملی را از پنجه چدنی آمریکا را بیرون آورد و آنچه اوباما تنظیم کرده است؛ ترامپ دیوانه‌وار در حال اجرا است.

,

امام جمعه دماوند با بیان اینکه رسانه‌های جهان، تشکر رهبر انقلاب از ترامپ را برجسته کردند، بیان کرد: ترامپ خود فساد داخل نظام آمریکا و چهره واقعی آمریکا را نشان داد و این‌گونه لازم نیست برای نشان دادن چهره آمریکا، ما زحمتی متحمل شویم.

,

حجت‌الاسلام فتاح با اشاره به این‌که حال که چهره شیطانی آمریکا، بار دیگر آشکار شد، تصریح کرد: مسئولان جمهوری اسلامی به پشتیبانی حضور میلیونی امروز ملت و رهبر انقلاب، در صحنه‌های جهانی حاضر شوند و ایفای نقش کنند.

,

انتهای پیام/م 20

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه